Nađ progovorio o slučaju Živković: Njegov otac tražio za sebe 25% ugovora!

Ovo je drugi najgori ugovor u 70 godina dugoj istoriji Partizana, rekao je nekadašnji sportski direktor

  • 49

Nekadašnji sportski direktor Partizana, Albert Nađ oglasio se povodom slučaja Andrije Živkovića i njegovg sukoba sa Partizanom. Otac mladog fudbalera izašao je u javnost sa detaljima ugovora gde je obelodanio kakav je Andrija imao status u crno-belom dresu.

OBJAVLJENI UGOVORI I DOKAZI: Evo odgovora ko je kriv za Živkovićevu situaciju u Partizanu!

Međutim, sad Nađ otkriva za "Mocartsport" nove detalje koji nisu bili poznati javnosti.

>>> OSTAVI DETE NA MIRU: Navijači Partizana poručuju Ilievu da ne ucenjuje Andriju!

- Ono što se ne zna jeste da je upravo Jovica Živković na tom sastanku, godinu dana kasnije, tražio 25 procenata iz ugovora za sebe. Kako on to kasnije deli, da li uzima za sebe ili nešto pripada menadžeru Predragu Đorđeviću uopšte me ne interesuje.

- Moj stav je da je taj potez bio katastrofalan po Partizan i da je, posle potpisivanja samo jednoipogodišnjeg ugovora sa Danilom Pantićem, ovo drugi najgori ugovor u 70 godina dugoj istoriji kluba. Te procente nikad ne bih dao.

Foto: Marko Todorović, lična arhiva Foto: Marko Todorović, lična arhiva

Osvrnuo se Albert Nađ i na navode Jovice Živkovića kako je Andrija uneo u klub 8.250.000 evra.

- Ako je samo Andrija doneo taj novac, kako kaže njegov tata, onda se pitam gde su bili i šta su radili ostali momci koji su izborili plasman u Ligu Evrope. Jesu li bili marionete? To bi bilo kako kad bi Ivica Iliev dobio sve zasluge za prolaz Njukasla, jer je postigao gol za 1:0 i produžetke. A bilo nas je dosta te večeri na Sent Džejms parku- istakao je nekadašnji kordinator za sportska pitanja Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јовица

    24. januar 2016 | 22:54

    Мени се чини да је отац фудбалера изишао у јавност са причом коју поткрепљује и уговорима црно на бијело а г.Нађ продаје маглу сад кад су фукаре из управе притјеране уза зид. Што не дају оставке кад је свима јасно да ми навијачи нисмо задовољни са њима.

  • Gorcilo

    24. januar 2016 | 23:18

    Normalno., sta je trebalo da vi uzmete tih 25%. Pa nije njegov otac sisao vesla. Ja ne verujem da je tako a da jeste neka je. Nemoj Alberte da lazes. Lazove. Andrija dete, za tebe vise nece biti mesta u Partizanu 100%. Konsultuj se sa roditeljima i uradite pravu stvar. Veruj mi da posle ovoga tebi ce biti pakao u Partizanu. Stavice te u rezervu. Grejaces klupu samo da bi ti napakostili. Ne potpisuj sada nikako. Zelim ti sve najlepse u karijeri.

  • KEKEC

    24. januar 2016 | 23:44

    Adi, nije ti ubedljiva "odbrana", ti si bio "vezni" igrač, baš kao i u slučaju potpisa pomenutog ugovora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA