Albert Nađ: Mitrovićev otac pretio bombom, Nastasić otišao za veš mašinu!

Bivši sportski direktor Partizana otkrio šokantne detalje o prodaji igrača

  • 22

Bivši sportski direktor Partizana, Albert Nađ, otkrio je neke šokantne detalje i perioda kada je bio na funkciji u klubu iz Humske.

>>> Nađ progovorio o slučaju Živković: Njegov otac tražio za sebe 25% ugovora!

U jeku borbe kluba oko Andrije Živkovića, nekadašnji funkcioner je objasnio kako su neki igrači odlazili iz Partizana i za koje pare.

Pre ugovora o kome se uveliko priča treba reći da je Andrija Živković dobio u svom prvom ugovoru uslove kakve nisu imali ni prvotimci.

>>> OBJAVLJENI UGOVORI I DOKAZI: Evo odgovora ko je kriv za Živkovićevu situaciju u Partizanu!

Između ostalog platu od 96.000 evra po godini sa svega 17 godina - počeo je Nađ priču, a prenose beogradski mediji.

On se zatim dotakao odlaska ostalih igrača Matije Nastasića, Lazara Markovića, Aleksandra Mitrovića, mada nije naveo imena menadžera koji su ucenjivali klub i vodili ove igrače. Ipak, sve aludira na Nikolu Damnjanca i Falija Ramadanija.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Nastasićevoj porodici, koja je živela u selu blizu Valjeva, crkla je veš mašina.  A onda je Nastasićima prišao menadžer, zna se već koji, i kupio veš mašinu.

- I još dosta toga. Tako su ostvarili kontakt. Kad je došlo vreme da se proda, opet su pretili: „puštajte ga ili mi puštamo menicu". Transfer je vredeo 4.000.000 evra, a da Partizan je dobio samo 2.000.000   - kaže Nađ.

Aleksandar Mitrović je otišao u Anderleht a kod njegovog odlaska bilo je nemilih scena.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

- Rekao sam Mitrovićevom menadžeru Nenadu Jestroviću da ga ne puštam.  Na sledeći sastanak došao je sa jednim svojim saradnikom i Aleksandrovim ocem, Ivicom Mitrovićem, koji me pitao: „Šta je, bojiš se da ćeš, ako Aca ode, da izgubiš fotelju?".

- Odgovorio sam mu da mi je najdraža fotelja ona koju su mi poklonili saigrači iz Čukaričkog na kraju karijere. Onda je Mitrović pretio da će da baci bombu na stadion Partizana. Posle tih reči izbacio sam ga iz kancelarije - priča Nađ i u dahu nastavlja:

Foto: Profimedia/Seskimphoto Foto: Profimedia/Seskimphoto

- Nekoliko dana kasnije upali su neki momci što se mršte. Jedan od njih se poziva na političare. A kad sam, pred njim, okrenuo istog tog na koga se pozvao, ovaj ga je izvređao na sav glas. Još mi kaže: znaš, Adi, bićemo svi dobri.

- Verovatno je hteo da me „zakiti". Nikad na to nisam pristao. Imao sam svoj platu.  Odobrenje su dali Dragan Đurić i Darko Grubor. Prvi se dogovorio sa Nenadom Jestrovićem, a drugi to potpisao -otkrio je Nađ.

Odlazak Lazara Markovića je bio jedini dobar potez tadašnje Uprave Partizana

-Poslovno gledano Markecov transfer je bio odličan posao. Klub je odbio 7 miliona evra i igrača na još godinu dana - poručio je Nađ.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA