Hrvati izabrali da ih predstavlja Tompsonova pesma u Francuskoj (VIDEO)

Osim "nacionalne", svaka reprezentacija će imati još pet pesama za slavlje

  • 26

Fudbalski savez Hrvatske (HNS) omogućio je javnosti da izglasa pesme koje će pratiti fudbalsku reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u Francsukoj, odnosno koje će se puštati na razglasu pre i posle utakmica "kocakstih".

Za "nacionalnu" pesmu izabrana je pesma Marka Perkovića Tompsona "Lijepa li si", koja je dobila 80 odsto od 27.000 glasova.

Uz "nacionalnu" pesmu svaka reprezentacija će imati još pet pesama koje će se puštati tokom slavlja i nakon pobeda, a Hrvati su izabrali: Uvek verni tebi, Samo je jedno, Neopisivo, Srce vatreno i Moja domovina.

Hrvatska će igrati u grupi D sa Španijom, Češkom i Turskom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Делије

    27. januar 2016 | 20:48

    Унијаћени мутанти...

  • Srpski Tesla

    27. januar 2016 | 19:27

    Ovde po našim portalima prosipaju optužbe o nama kao fašistima i šovinistima a svaki tompsonov koncert prepun.Prepun mladih ljudi koji padaju u histeriju na svaku ustašku pesmu,pogotovo ako govori o klanju Srba,a 80% su takve.Mi zadojeni mržnjom?!Pa ko je njih odhranio na takvim temeljima,mi?Ili roditelji,sve dolazi iz kuće.Svaki hrvat se radja,odrasta i umire sa genetski urodjenom mržnjom prema Srbima.Ako to nije tako,neka objasne fenomen tompsona i mladih hrvata u transu.

  • Sumadinac

    27. januar 2016 | 19:02

    A moze i Danke Deutschland.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA