Iskomplikovao se transfer Vukašina Jovanovića u Zenit

Mladi štoper nezadovoljan ponuđenom platom u ruskom klubu

  • 9
Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Vukašin Jovanović nije otputovao na Kipar na drugi deo priprema Crvene zvezde jer je trebalo da završi transfer u Zenit iz Sankt Peterzburga. Ipak, situacija se iskomplikovala, pošto je mladi defanzivac nezadovoljan ličnim uslovima koje mu nudi šampion Rusije.

>>> Zvezda u problemu zbog Mijailovića - zabrana registracije i izbacivanje iz Evrope?

>>> Zvezdin Brazilac iskren na promociji: Edson otkrio u čemu je dobar i šta mora da popravi

Zenit je Jovanoviću ponudio godišnju platu od 240.000 evra, a on i njegov agent žele da ona bude duplirana. Ukoliko ne dođe do dogovora, Jovanović će ostati u Zvezdi, a transfer vredan 2,5 miliona evra bi propao.

- Stvari ne idu prema završetku posla sa kojim bi moj klijent Jovanović bio zadovoljan. Ne poklapaju se uslovi, a ako ne dođe do veleobrta, mislim da igrač ostaje u zvezdi - rekao je njegov agent Rade Ćaldović za Sport.

Podsetimo, Jovanović je već imao ponudu Bordoa od 2,4 miliona evra, ali ona nije prihvaćena. Nešto jača ponuda Zenita je odobrovoljila rukovodstvo crveno-belih.

Nema sumnje da je na to uticala i činjenica da iza Zenita stoji komapnija Gasprom, generalni sponzor Crvene zvezde, bez koje bi klub možda i bio ugašen u prošlosti, kako su u nekoliko navrata isticali i bivši i sadašnji čelnici kluba sa Marakane.

Do petka bi trebalo da bude poznato da li će transfer biti realizovan i da li će dogovor biti postignut, ili će Jovanović i na proleće igrati u Zvezdi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Четник

    2. februar 2016 | 09:25

    Na leto je Grujic trebao da bude prodan za 2 miliona koliko se secam a sad je prodat za 7 ! A za Vuleta mozemo za koju god da uzmemo iste ako ne i vece pare nije mi jasno sto pozuruju prodaju

  • Dr. za rock and roll

    2. februar 2016 | 10:40

    Malo mu 25.000 mesecno balavac mali. Plus ima hranu ima stan i igra za sampionski tim. Ko visoko leti nisko pada....

  • Dusan

    2. februar 2016 | 09:17

    I onda ce igrati na silu, posto se decku nije islo na pripreme u Kopar, evidentno je da jedva ceka da ode iz Zvezde, takvi nam ne trebaju, prodaj ga, makar bio Donji Srem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA