HAOS U SOLUNU! Huligani PAOK-a opkolili hrvatskog trenera i jurili ga po ulici! (VIDEO)

Nemile scene u Grčkoj posle prvenstvene utakmice između PAOK-a i Atromitosa

  • 6

Grčki huligani važe za jedne od najopasnijih na svetu, a to je na svojoj koži osetio i hrvatski trener Igor Tudor. Njemu se drma klupa u PAOK-u, jer na četiri vezane utakmice njegova ekipa ne zna za pobedu, a kulminacija nezadovoljstva viđena je posle meča sa Atromitosom, koja je završena rezultatom 1:1.

>>> Zašto su navijači PAOK-a u bojkotu? (FOTO) (VIDEO)

Besni navijači PAOK-a opkolili su njegov auto po završetku meča, došlo je do verbalne rasprave, a umalo i do fizičkog obračuna, odnosno linča hrvatskog trenera. On je otvorio prozor svog automobila i uzvratio na uvrede, ali je uvideo da je to bila greška, pošto su agresivni huligani počeli da udaraju po automobilu, a želeli su i da uđu u automobil.

Tudor je uspeo da pobegne, ali su potom PAOK-ovci krenuli u poteru za njim. Ipak, uspeo je da im pomogne i tako spasi živu glavu.

Poznato je da su navijači PAOK-a u prijateljskim odnosima sa Grobarima, pa je moguće da je i to, pored slabih rezultata jedan od povoda da se hrvatski trener što pre najuri iz kluba.

Posle ovoga, Tudor će teško ostati trener PAOK-a. Novinar Gazete je snimio deo sukoba, što možete videti u priloženom videu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBARI PROKUPLJE

    2. februar 2016 | 13:04

    Zašto bi mi grobari voleli da najure hrvata kad smo osnovani u hrvatskoj.Živeo partizan živeo paok živela jugoslavija

  • cupko

    3. februar 2016 | 14:36

    Braco nasa,mi smo uvek zajedno.Partizan-Paok !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA