Andrija Živković definitivno oteran iz Partizana!

Ofanzivni vezista treniraće u Teleoptiku do isteka ugovora

  • 58
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Andrija Živković je završio svoju misiju u Partizanu!

Ali, neće potpisati ugovor sa nekim drugim klubom, kako su u Humskoj nadali, nego će ići u Teleoptik gde će odvojeno trenirati sa igračima na koje crno-beli ne računaju (Predrag Luka, Lazar Ćirković, Živko Živković i Filip Knežević).

>>> Veljko Paunović za Telegraf o sukobu Partizana i Živkovića: Žao mi je!

To je epilog višenedeljne sage koja traje u Partizanu. Podsetimo, klub je želeo da ga proda, kako ne bi plaćao penale, ili da Andrija produži ugovor. S druge strane, Živković nije želeo ni o čemu da razgovara do 1. jula.

Na kraju, crno-beli će morati da ispalte Piniju Zahaviju 2.5 miliona evra na ime penala, a Živković će isticanje ugovra sačekati u Partizanovoj filijali. Pripreme će napustiti u petak i vratiće se za Beograd.

Ubrzo se posle odluke oglasio i Partizan Saopštenjem na zvaničnom sajtu.

>>> PARTIZAN: Evo zašto smo Andriju posleli u Teleoptik!

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GR-ĆU

    4. februar 2016 | 19:05

    Grobari a ko će da tera najgoru upravu u istoriji Partizana.Evo im predloga:od onih 8 miliona evra koje su obećali da unesu u klub nek 2,5 daju Zahaviju a ostalih 5,5 Živkovićevom ocu da dečko potpiše nov ugovor 01.07.na 4 godine.Partizan nije na šteti jer su to njihove pare koje duguju klubu.Ako nemaju zašto su obećali i slagali a u našem narodu se kaže ko laže taj i krade.UPRAVA NAPOLJE-ODLAZITE SVI.

  • Bobadilja

    4. februar 2016 | 18:53

    U istoriji fudbala se nije desilo da od jednog od najtalentovanijih igraca Evrope klub ne zaradi ni dinar, nego jos da placate penale i to kolike penale!! Pa vi ste za ginisovu knjigu. Xaxaxaxa XAXAXA xaxaxaxa. Ima Boga, pogledajte gore i zapitajte se o vasoj mrznji i ponasanju! !!!

  • Delijaa do groba

    4. februar 2016 | 19:06

    IMA BOGA,SVE CE ON NAPLATITI,SVE VAŠE KRADJE U SRPSKOM FUDBALU...VIDECETE...KATANAC...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA