Marko Grujić o Andriji: Žile, moraš sam da prelomiš, kao što sam ja uradio!

I u taboru večitog rivala ispraćena je problematična situacija koju Partizan ima sa ugovorom Andrije Živkovića

  • 32
Printskrin: Liverpool TV Printskrin: Liverpool TV

Situacija oko Andrije Živkovića prati se i u crveno-belom taboru. Njegov prijatelj i saigrač iz omladinske reprezentacije Srbije, koja je na Novom Zelandu došla do titule prvaka sveta, Marko Grujić, pričao je za Žurnal i o tome.

>>> Navijači Partizana ovim gađaju u lice Andriju Živkovića (VIDEO)

Mnogi su poredili situaciju sa Grujićevim transferom u Liverpul i pritiscima koje je Andrija doživljavao ove zime. Neki slični medijski istupi pojavili su se i na crveno-belom delu Topčiderskog brda, kada je Grujićev otac negodovao povodom transfera njegovog sina. Ipak, Marko Grujić smatra da situacija nije za poređenje.

>>> Emotivna fotka i poruka Andrije Živkovića, nakon što ga je Partizan oterao!

- Nije ista situacija. Žiletu je ugovor pred istekom, Zvezda ništa ne bi izgubila da sam ostao. Imao sam samo naznake da se stranci ne bi vratili - rekao je Grujić, koji je svestan da je njegov transfer pomogao Zvezdi da se izvuče iz užasno teške finansijske situacije.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Videli smo se pri kraju prošle godine na Kopaoniku, neću da ga zovem i da mu stajem na muku. Znam da je ugovor pogrešno sklopljen, rekao mi je da se pitanju njegov otac i menadžer. Najbitnije je da on prelomi, ja sam odluku doneo sam - rekao je Marko Grujić.

Na konstataciju da mnogi smatraju da je spasio klub, koji je gotovo bio u bezizlaznoj situaciji, Grujić odgovara skromno.

- Ne volim da gledam sebe kao spasioca, ali svestan sam da je pomoglo svima u klubu. Ako ova generacija uđe u Ligu šampiona i zatim Crvena zvezda napravi kontinuitet igara u elitnom evropskom takmičenju, pričaće se da verovatno ništa od toga ne bi moglo bez mog transfera.

- Ne stavljam sebe u prvi plan, želim drugovima da nastave sa pobedama i kada ja odem i da naš klub ponovo bude među gigantima u Evropi - zaključio je Grujić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpskibek

    5. februar 2016 | 10:48

    Grujo ti si i veliki covek i veliki igrac i neravno zvezdas u srcu..ovo drugo je sve suprotno.

  • Igor beograd

    5. februar 2016 | 13:05

    Svaka cast Grujicu..pozdrav od grobara

  • bojan r.s

    5. februar 2016 | 12:44

    Svaka cast Grujicu ,ovo je primjer pravog covjeka i sportiste.Normalno i samostalno razmisljanje...svi zadovoljni...Znamo svi da nije bas ista situacija u oba slucaja,ali ovaj zivkovic je bas dijete i slusa tatu kao da ima 10god ,a cini mi se da mu srce govori drugo! Pare bi dobio i ovako i onako,nece mu pobjeci milioni siguran sam!Ali obraz i ljudskost ne vracaju se!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA