Grof Božović o pojačanjima: Zadovoljan sam dvojicom!

Trener crveno-belih zadovoljan je onim što na treninzima pokazuju Babunski i Le Talek, dok o Edsonu nije ništa pričao i ne želi da rizikuje njegovu povredu, pa u prve dve utakmice neće igrati

  • 1

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je danas da je izuzetno zadovoljan pojačanjima za prolećni deo sezone. On je za klupski sajt pričao o novim pojačanjima.

>>> Zvezdino pojačanje: Ličimo na Barselonu! (VIDEO)

Lider Superlige u pauzi prvenstva angažovao je Francuza Damijena Le Taleka iz ruske Mordovije, Makedonca Davida Babunskog iz Barselone B i Brazilca Edsona iz Sao Paola.

- Od prvog treninga se videlo da je Le Talek pojačanje. Biće mu potrebno još malo vremena da se fizički spremi jer je u zaostatku nekih desetak dana zbog pauze koju je imao u Mordoviji. Igraće defanzivnije, da bi i Donald mogao da se priključuje u ofanzivi. Babunski je pokazao kvalitet i sada mogu da kažem da nismo pogrešili što smo ga doveli - rekao je Božović za sajt kluba.

Kada je u pitanju Edson, Božović ističe da je kratko sa ekipom i da mu je potrebno vreme da fizičke sustigne nove saigrače.

- Zbog toga verovatno neće igrati u prva dva pripremna meča na Kipru, da ne rizikujemo da se povredi - objasnio je Božović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    5. februar 2016 | 14:28

    Ех, кад би имали једног Грофа и у КК..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA