Navijački neredi u Grčkoj - sevali su i noževi (VIDEO)

Ubrzo nakon završetka susreta, navijači AEK-a nasrnuli su na pristalice Atromitosa

  • 2

Nemile scene viđene su u Grčkoj, nakon meča između Atromitosa i AEK-a u nedelju veče.

Dok su treneri oba tima davali izjave i govorili u kameru, nekolicina navijača AEK-a preskočila je ogradu i krenula ka domaćim pristalicama.

Krenula je tuča, sve dok nije reagovala policija koja je uhapsila trojicu navijača AEK-a. Ubrzo se saznalo da je jedan fan Atromitosa uboden nožem i ubrzo je hospitalizovan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca

    9. februar 2016 | 00:39

    Pa,ovde je opsti haos,rasulo.Seljaci bacaju uzo i cipuro,doveli su pravog magarca da im predvodi demonstracije,nose kovcege-sahranjuju vladu,dzakove izmeta izrucuju ispred vrata Ciprasove stranke,oblace se u narandzasto kao Dzihadisti pa kolju vladu,na utakmici se bodu.....Odlepili malakes,hahahaha....

  • butcherboy

    12. februar 2016 | 14:23

    original 21 su poznati po tome...pre par godina osvoje kup posle 100 godina baš proativ Atromitosa dobiju 3-0 i ulete na teren pa na tribine tuča sa navijačima, pandurima...Kada smo igrali rukomet protiv njih pobili su se izmedju sebe jer su neki hteli da napadnu naše igrače a neki ih branili... opasni ventili! posle PAOKARA najludji u Grčkoj (zečevi i cigani iz pireja su smešni. PAOK PARTIZAN!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA