Zaboravite Rikardinja, čekaju nas Robinjo, Lima i Romulo: Ruski Brazilci ubijaju kako igraju (VIDEO)

Pitanje je kako zaustaviti ove prekaljene asove futsala u polufinalu?

  • 14

Eder Lima tri, Robinjo i Romulo po jedan gol za sigurnu pobedu futsal reprezentacije Rusije nad Azerbejdžanom i plasman u polufinale gde ih čeka Srbija.

Srbija koja moža odmah da zaboravi Rikardinja, njegove majstorije i probleme koje nam je zadavao u grupnoj fazi. Tada su se Perić i ekipa pitali kako zaustaviti mađioničara, a sada moraju da misle o trojici Rusa.

Tačnije, Brazilaca koji igraju za rusku reprezentaciju. O kakvim majstorima se radi?

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Sve trojica igraju u ruskoj ligi i prekaljeni su asovi. Robinjo i Eder Lima su članovi Gasprom UGRA još od 2006. godine. Romulo igra za Dinamo od 2009. godine, a prethodno je fudbalsko znanje učio u Španiji i Brauilu. i Naučio je pošto je sa dva gola srušio Kazahstan u prvom kolu.

Zanimljivo, Eder Lima je pre dve godine postigao gol makazicama protiv Portugalije, a isto je pokušao i protiv Azerbejdžana. Bukvalno isto. Samo što u Areni nije bio precizan...

Uostalom, pogledajte i video majstorije ''ruskih Brazilaca''.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vožd

    9. februar 2016 | 23:55

    Nista narocito gazimo ih za finale

  • DrNele

    10. februar 2016 | 09:25

    Kako bih ja to zabranio... Aj jednog stranca i da progutam, al pola reprezentacije! Ako nemate svoje da valjaju, nista. Igrajte s kim imate. Teska budalastina

  • Православ

    10. februar 2016 | 06:36

    Кад је Србија победила Русију у ватерполо,мој син млађи(6 год) је плакао и,нисам мого да га убедим да:кад су овакве ситуације НАВИЈАМО ЗА СРБИЈУ... сад има веће шансе да се радује:) Било како да буде једног сина морам да тешим:) Од БРАЋЕ ИЗГУБИТИ НИЈЕ ТРАГЕДИЈА А(што се мене тиче)ЛЕПШЕ ЈЕ ПОБЕДИТИ:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA