Da li će Džošua Parker obradovati Zvezdu?

Sporni napadač je veoma blizu odlaska sa Marakane i sve zavisi od toga da li će dogovoriti lične uslove

  • 9

Crvena zvezda bi napokon mogla da se ''otarasi'' Džošue Parkera!

Kako Sport prenosi, reprezentativac Antigve i Barbude na meti je jednog kazahstanskog kluba u koji će najverovatnije otići na pozajmicu do kraja novembra.

>>> GROF BOŽOVIĆ: Babunski, Ristić i Plavšić se nameću, znam tim za Mladost!

Ukoliko sve bude utanačeno, nepoželjni napadač Zvezde bi već u ponedeljak mogao da otputuje na lekarske preglede i potpis ugovora.

Crveno-beli će u tom slučaju imati i finansijski benefit od te pozajmice, jer bi na račun bilo uplaćeno 50.000 evra. Kada smo već kod novca i Zvezde, vredi pomenuti da je na račun leglo dva miliona evra - 500.000 za Rajkovića i 1.5 miliona od Liverpula za Grujića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IgorO

    14. februar 2016 | 07:46

    Prodao moj paša nekoj ženi u panici stan od 8m2 u potkrovlju neke zgrade iako ju je ubeđivao da to ne uzima jer to i nije stan!? Ona je bila uporna i prešla se. Kada je to shvatila,zvala ga je da sada taj stan proda za iste pare,a on joj je rekao da je verovatnoća za to vrlo mala jer je teško naći takvu budalu koja bi kupila taj prostor. Slično važi i za Parkera. Potpuno je nerealno da postoje u svetu fudbala dve budale koje bi kupila tog lakrdijaša.

  • Darko

    14. februar 2016 | 01:06

    I 10 miliona od Gospodina!!!

  • Grobarcina

    14. februar 2016 | 07:16

    Kairat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA