Čukarički petardom najavio prolećni deo sezone

Drugoplasirana ekipa Superlige srbije u generalnoj probi ubedljivo savladala jermenskog premijerligaša

  • 1

Čukarički je u poslednjoj utakmici pred povratak u Beograd pobedio na pripremama na Kipru jermenskog premijerligaša FK Banant sa 5:0 (3:0).

>>> ČUKA KAO REAL, RADONJIĆ KAO RONALDO: Deset golova srpskog kluba na Kipru

Golove su postigli Lukaš Pjasentin iz jedanaesterca u 6. minutu, Andrija Pavlović je bio strelac dva puta u 24. i 40. minutu, Stefan Živković je postigao gol u 75. minutu takođe iz jedanaesterca, dok je poslednji pogodak postigao Nenad Mirosavljević u 90. minutu.

Meč je odigran na stadionu "Parekliši" pred oko stotinak gledalaca.

FK Čukarički: Stevanović, Stojković, Živković, Đurić, Pjasentin, Srnić, Matić, Lagator, Tijago, Mandić, Pavlović. U igri su bili još Petrić, Mašović, N. Janković, Bašanović, Bojić, B. Janković, Jovanović, Knežević, Regan, Mirosavljević.

FK Bananat: Hazarijan, Kačmazov, Drobarov, Hulojan, Kalmanov, Torehon, Akopjan, Lopez, Padojan, Laersio, Bursajev.

- Zadovoljan sam i rezultatom i prikazanim u utakmici. Igrao sam sa jednim timom 70. minuta, osim što je u poluvremenu Tijaga zamenio Knežević. Momci su bili angažovani, energični, videla se želja i volja da iskoriste svaki minut koji su proveli na terenu. Uostalom to pokazuje i krajnji ishod protiv ekipe koja je bila odgovarajući rival za kraj priprema.

- Na Kipru smo sproveli u delo planirano. Imali smo odlične uslove za rad, adekvatne protivnike i vraćamo se u Beograd sa utiskom da je urađen kvalitetan posao. Očekuje nas još šest dana do utakmice protiv Metalca na našem stadionu, imamo dovoljno vremena da se još bolje pripremimo za prvi susret koji nas očekuje u nastavku prvenstva - rekao je posle utakmice šef stručnog štaba Čukaričkog Zoran Popović.

Ekipa Čukaričkog se vraća u Beograd nešto posle 12 časova, a na Kipru je boravila od 31. januara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrpskiRonaldo

    14. februar 2016 | 10:09

    A gde je Radonja? Da jos malo reseta dok jos moze, dok ne pocnu regularne utakmice..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA