Besni Mihajlović napao Balotelija po završetku meča!

Srpski stručnjak istakao da oni koji se ne žrtvuju za tim u završnici više neće kročiti na teren, a tu ne misli samo na Balotelija

  • 7

Siniša Mihajlović je bio besan po završetku meča Milan - Đenova, iako je njegova ekipa slavila sa 2:1. Razlog tome bio je kontroverzni napadač Mario Baloteli, koji nije obavljao devanzivne zadatke.

>>> Golčina Honde za Mihin osmeh i nadu navijača Milana (VIDEO)

Miha je bio besan pokraj aut linije posle poslednjeg sudijskog zvižduka i pokušao je da utrči na teren jer Baloteli nije obavljao zadatke u odbrai.

- Mi smo morali da pobedimo i to smo uradili. Bilo je to naše dobro izdanje iako smo ušli u rizik - rekao je Mihajlović u izjavi posle meča, a potom i pojasnio na koga je tačno mislio.

- Trebalo je da postignemo treći gol, a ne da rizikujemo na kraju. Takođe i ja snosim krivicu, oni koji se ne žrtvuju za tim u 94. minutu neće više kročiti na teren.

- Tu ne mislim samo na Balotelija, ima tu još dva ili tri igrača kao on. Svi oni znaju o kome govorim - besan je bio Miha po završetku meča na San Siru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zaerzinjo

    14. februar 2016 | 22:38

    MIHA ne kenjaj kvake..Kakve si ti greške pravio,da sam se stidio tebe kao igrača..I još nešto..ti si bakzuz trener,.Koju god si ekipu Italijansku vodio ili su ispali iz lige ili se borili za opstanak..A i našu reprezentaciju si upropastio..I sad si našao da se praviš neki trener.Prije svega nikad se trener ne svađa sa igračem javno a pogotovo kada su dobili utakmicu..Tu je svlačionica!!!Napolje iz MILANA!!!

  • Nkc

    14. februar 2016 | 21:35

    Sramota za takvog napadača!

  • moma

    14. februar 2016 | 22:17

    'Strasan" trener Mihajlovic. Nadam se da je u medjuvremenu naucio koji je glavni grad Kine I Finske. (U nedavnoj test anketi u Italiji ispao je ne najbolji, vec najneobrazovaniji trener) Naravno bitno je da je na prvom mestu u necemu jer skupa odela nose samo PRVACI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA