Pao državni rekord u novoj atletskoj dvorani! (FOTO)

Prvo takmičenje u novoj atletskoj dvorani, prvenstvo Srbije za pionire, juiore i seniore održano je minulog vikenda

  • 1

Ovog vikenda se ostvario san mnogih. Kraljica sportova konačno je dobila krov nad glavom i mesto gde će naši talenti moći da treniraju 365 dana u godini. U subotu je u novoj atletskoj dvorani održano Prvenstvo države za mlađe pionire/ke i mladje juniore/ke , a juče Prvenstvo države za seniore/ke.

Srpska atletičarka Amela Terzić ove nedelje pobedila je u trci na 800m sa rezultatom dva minuta i devet sekundi.

>>> Ivana napada državni rekord u sprintu u novoj atletskoj dvorani! (VIDEO)::

- Jako sam srećna što sam danas mogla da trčim u novoj dvorani. Igrom slučaja nisam trčala svoju disciplinu ali sam zadovoljna postignutim - rekla je Terzićeva.

Atletska dvorana ove nedelje donela je sreću mnogim takmičarima, medju kojima se našao i mladi talentovani Elzan Bibić koji je oborio državni rekord na 3000m.

- Prvi put sam trčao u dvorani i ovo je za mene bio veliki izazov. Zimski deo priprema sam uradio odlično, tako da sam se ovome i nadao. Očekuje me Balkanijada u Istanbulu na kojoj se nadam da ću trčati još brže - rekao je Bibić.

Foto:ASS Foto:ASS

On je deonicu od 3000m istrčao za osam minuta 12 sekundi i tri stotinke i tako oborio državni rekord za starije i mladje juniore.

Sledeće takmičenje koje će se održati u dvorani biće Internacionalni miting prvog marta, koji će okupiti naše najbolje atletičare.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jela

    22. februar 2016 | 13:58

    Zelim nasim atleticarima puno uspeha I da I dalje budu primer mladima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA