NOVAK PREDAO MEČ! Izgubio prvi set, ima problem sa okom! (FOTO) (VIDEO)

Srpski teniser je morao na početku meča u Dubaiju da pozove pomoć, na kraju prvog seta je predao meč

  • 45
Printskrin: Twitter/@TennisTV Printskrin: Twitter/@TennisTV

Novak Đoković je predao meč četvrtfinala u Dubaiju Felisijanu Lopezu nakon što je Španac osvojio prvi set rezultatom 6:3. Ovo je prvi put da najbolji teniser sveta nije stigao do finala nekog turnira od onog u Dohi 2015. godine.

>>> Đoković otkrio zašto je predao meč

Ovo je prvi poraz Ðokovića od novembra prošle godine, kada ga je na završnom turniru u Londonu savladao Švajcarac Rodžer Federer.

Lopez će u polufinalu igrati protiv Kipranina Markosa Bagdatisa.

>>> Pogledajte kako je Đoković reagovao na bezobrazluk navijača u Dubaiju (VIDEO)

Španac je oduzeo servis Srbinu odmah na startu meča, i svoj servis gem lagano dobio, da bi Đoković u narednom gemu morao da spasava tri brejk lopte.

Nakon trećeg gema, Novak tražio pomoć lekara zbog problema sa okom, i to desnim koje mu je bilo crveno.

Posle toga su mu prišli doktori, koji su kratko razgovarali sa njim, i poručili mu da će se vratiti kada bude došlo do promene strana.

Međutim, Novak je uspeo da odigra i ne dozovoli Špancu još jedan brejk i pri rezultatu 4:3, došlo je do promene strana, ali doktori nisu došli do njega i on ih nije tražio.

Podsećamo vas da Novak nosi kontaktna sočiva.

Međutim, greške su se nastavile.

Za ukupno devet gemova, Novak je napravio 18 neiznuđenih grešaka, a kada je Lopez zatražio čelendž na njegov prvi servis, Đoković je sudiji rekao da ne treba i da prihvata da je lopta loša!

Nije uspevao Srbin da stigne loptice koje su inače lak posao za njega, a žurilo mu se da završi set i preda meč. Servirao je u momentima kada se publika nije još smirila.

Nakon što je Đoković izgubio prvi set 6:3, odlučio je da preda meč. Krajnje nekorektno su to ispratili neki pojednci sa tribina koji su mu zviždali, a Novak nije ostao imun pa je gestom stavio do znanja da je nezadovoljan takvom reakcijom gledalaca.

Printskrin: Twitter/@TennisTV Printskrin: Twitter/@TennisTV

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA