HOĆE LI NOVAK BITI SPREMAN ZA DEJVIS KUP? Neću igrati tenis četiri dana, pa ćemo da vidimo

- Sada nisam u situaciji da na bilo koji način prognoziram moje stanje i status mog nastupa u Dejvis Kupu - poručio je srpski teniser nakon predaje meča u Dubaiju

  • 10

Prekid fenomenalne serije u kojoj je bio Novak Đoković nažalost je prekinuta, ne zato što je neko nadigrao najboljeg tenisera sveta, već zato što je imao zdravstveni problem.

Srpski teniser predao je meč Felisijanu Lopezu zbog infekcije oka koja se pogoršala i zbog toga što nije odmarao oči kako je predviđeno, a dodatan problem pravila su i Novakova kontaktna sočiva.

>>> Pogledajte kako je Đoković reagovao na bezobrazluk navijača u Dubaiju (VIDEO)

Bio je primoran da odustane od Dubaija. A da li će Đoković biti primoran da odustane i od Dejvis kupa, u okviru kog se za desetak dana igra meč Srbije i Kazahstana?

- Odmah posle meča sam se konsultovao sa ovdašnjim oftamologom, dok ću odmah po povratku nastaviti tretman za koji se nadam da će dati rezultata do početka Dejvis Kup serije. Sigurno je da tenis neću igrati jedno četiri dana, pa ćemo videti kako ću se osećati u međuvremenu -rekao je Novak novinarima u Dubaiju.

- Ovakve stvari se, sigurno, dešavaju sa razlogom – i iz njih treba izvući prave pouke. Siguran sam da mnogim ljudima nije pravo što su prisustvovali meču sa ovakvim krajem večeras, a činjenica je da će uvek biti onih koji će više – odnosno manje – razumeti nas igrače, kad do ovoga dođe. Nažalost, sada nisam u situaciji da na bilo koji način prognoziram moje stanje i status mog nastupa u Dejvis Kupu, ali se svakako nadam da će do poboljšanja doći što pre… - rekao je srpski teniser.

Dejvis kup reprezentacija sastaje sa Kazahstanom od 4. do 6. marta u hali Pionir.

(Telegraf.rs/Vuk Brajović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA