PROCENITE: Da li je Ibanjez izveo slobodan udarac sa mesta faula? (VIDEO)

Trener Partizana Ivan Tomić je odmah nakon 150. Večitog derbija istakao da je ova situacija išla na štetu njegovog tima

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Tokom 150. Večitog derbija zabeleženo je nekoliko spornih momenata zbog kojih je Partizan vrlo brzo izašao sa saopštenjem, u kom tvrdi da su crno-beli brutalno pokradeni u Humskoj.

Zvezda je slavila rezultatom 2:1, a ključni momenat za preokret bio je gol koji je postigao Luis Ibanjez iz slobodnog udarca.

Vidno iznervirani trener Partizana Ivan Tomić smatra prvenstveno da prethodno do faula nije bilo nad Markom Petkovićem, koji je prethodio izjednačujućem golu Ibanjeza.

- Lopta je bila sedam metara pomerena napred da se izvede - prilično je sigurno rekao Tomić.

MESTO NA KOM JE SVIRAN PREKRŠAJ

Printskrin: Arena sport 1 Printskrin: Arena sport 1

MESTO SA KOG JE IBANJEZ IZVEO SLOBODAN UDARAC

Printskrin: Arena sport 1 Printskrin: Arena sport 1

Pogledajte i sami situaciju, koja se na priloženom snimku nalazi na 32.02:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pesoholicar

    28. februar 2016 | 12:00

    Da da upravo 7 metara unapred, sve se lepo vidi, nije ni jedan cm pogresio...ccc...Da sam na njegovom mestu ja bih cutao od sramote, dovoljan je pogled na tabelu i sve je jasno. Pa nije Zvezda kriva sto daje regularne golove iz igre i sto ne trazi penal jos pocetka susreta! Nije Zvezda kriva sto se Kapiten Ilic sklanja u zivom zidu da ga ne pogodi lopta u glavu (za razliku od Ibanjeza u drugom poluvremenu koji je izblokirao udarac glavom). Kada Partizan pobedi to je regularno, kada Zvezda pobedi to je namesteno. Pa dokle vise gospodo sa juzne tribine, dokle sa takvim izjavama? Kada cete shvatiti da nemate tim, da vise niste dominantna figura u srpskom fudbalu! +32 i CAO!

  • vlada

    28. februar 2016 | 13:06

    Slobodan udarac se izvodi sa mesta gde je fauliran igrac a ne gde je lopta trenutno. Lopta moze da ode i na tribine. Da li je lopta pomerena pola metra ili metar to je nebitno, covek pogodio ugao i dovidjenja. Penal je bio za Partizan, nije sviran, sta sad. Vrsili su kroz medije pritisak oko penala, sudija nije smeo da svira. Sad neka cute i smrde na -32

  • Igor

    28. februar 2016 | 12:07

    Samo kukate!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA