VUČELIĆ OŠTRO PO GROBARIMA: Navijači Zvezde su se sprdali s njima!

Doskorašnji potpredsednik crno-belih i član prelazne Uprave okrivio je navijače Partizana da su svojim ponašanjem odmogli klubu

  • 29
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Predsednik Sportskog društva Partizan Milorad Vučelić nije ostao imun na prozivanje Grobara tokom večitog derbija sa Crvenom zvezdom.

Vučelić je u razgovoru za Večernje novosti obeležio navijače Partizana kao indirektne krivce za poraz crno-belih rezultatom 2:1. Naravno, glavni krivac, po njemu, bio je sudija Vlado Glođović.

- Partizan nikako nije mogao da dobije derbi, i moram da se ogradim da to nema nikakve veze sa Zvezdom. Nije dosuđen penal, poništen je gol zbog ofsajda, sviran nepostojeći prekršaj iz kojeg je stiglo izjednačenje. Glođović je toliko grešio da to prosto nikako ne može da bude slučajno. Ono što podjednako boli jeste ponašanje naših navijača s južne tribine - rekao je Vučelić i nastavio:

>>> UPOREDITE: Zvezda na 138. derbiju tražila ''preslikan'' penal kao Partizan na 150! (VIDEO)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

-  Najsramnije od svega je transparent kojim se Ivan Ćurković tera iz Srbije. Tako nešto nikada neću moći da shvatim i prihvatim. Nikada niko nije terao nikoga iz Srbije, bez obzira na nacionalnost i veru, pa to svakako ne može ni ta grupa navijača. A da ne pričam o tome što pri rezultatu 1:0 sapliću ekipu skandiranjem protiv uprave ili prave bakljadu u situaciji kada je ekipa u naletu i kada imamo igrača više.

Potom su usledile još oštrije reči doskorašnjeg potpredsednika Partizana i člana prelazne Uprave.

- Pa sa njima su se sprdali čak i Zvezdini navijači. Prepoznali su celu tu njihovu priču i onda su i oni skandirali "Uprava napolje". Evidentno je da su sve radili po nečijem nalogu i, umesto da budu 12. igrač ekipe, oni su svojim ponašanjem dozvolili da to bude sudija Glođović. Njima svakako pripadaju zasluge što je to bilo tako - jasan je bio Vučelić.

Sve o 150. večitom derbiju možete PROČITATI OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gagi

    29. februar 2016 | 01:47

    Gospodin Vučelić je u pravu za neke stvari a za neke nije.U pravu je za Ćurkovića zato što je Ćurković jedan veliki gospodin pa ovakvim navijačima nije mesto na stadionu niti u društvu uopšte.Druga stvar koju treba ispitati jeste ko vrši obrzbeđenje i pretres navijača.Tu agenciju treba odstraniti jer se dozvolilo da takav transparent uđe na stadion.Što se tiče sudije on je dobro odradio posao jer penal nije bio a gol iz ofsajda je čist a to je krivica pomoćnika a ne glavnog sudije.Prema tome gospodine Vučeliću nemoj tražiti krivca kod sudije.

  • sasa

    29. februar 2016 | 02:53

    Upravo tako, ali ipak uprava napolje

  • Kokanidja

    29. februar 2016 | 08:02

    A kad nismo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA