Liverpul razmontirao Siti na Enfildu, Arsenal i Totenhem nisu normalni (VIDEO)

Nekoliko neverovatnih rezultata u PL, a najveći dobitnik uz Lester i Liverpul je svakako Mančester junajted

  • 0

Liverpul se sa kamatom revanširao Mančester Sitiju za nedavni poraz u finalu Liga Kupa, ali verujemo da bi Redsi rado menjali ovaj trijumf u šampionatu (3:0) za onaj na Vembliju.

Ako im ej za utehu, još jednom su odučili Građane od igre u Premijer ligi jer su i jesenas na Etihadu slavili sa 4:1. Pobeda kojom se izabranici Jirgena Klopa vraćaju u igru za mesto koje vodi u evropska takmičenja. S druge strane, Siti može da sanja o tituli.

Junak pobede bio je Adam Lalana koji je postigao vodeći gol u 34. minutu i asistirao Firminu kod trećeg u 57. minutu. Drugi gol delo je Džejmsa Milnera u 41. minutu.

Ako ovako nastave, titulu neće videti ni Arsenal i Totenhem. Imali su priliku da, posle remija Lestera kod kuće, apsolutno zakuvaju borbu za titulu, ali su doživeli poraze.

Arsenal drugi uzastopno. Posle onog na Old Trafordu, poraženi su kod kuće od Svonsija sa 2:1. Kempbel je u 15. minutu doneo prednost Tobdžijama, ali su se Ratlidž i Vilijams pobrinuli za senzaciju.

Totenhem je u gradskom derbiju doživeo poraz od Vest Hema koji umalo da se probije na petu poziciju pobedom od 1:0. Nju su kreirali asistent Pajet i strelac Antonio. A na tom petom mestu Čekićari su bili sve do 83. minuta meča na Old Trafordu u kom je Junajted savladao Votford golom Huana Mate.

Tim pogotkom Španca Đavoli su najviše profitirali jer su jedini tim od prvih pet koji je ostvario pobedu u ovom kolu. Sada imaju isto bodova kao i Siti na četvrtom mestu, ali Građani imaju meč manje.

Premijer liga:

Aston Vila – Everton 1:3

Bornmut – Sautempton 2:0

Lester – VBA 2:2

Norič – Čelsi 1:2 (0:2)

Sanderlend – Kristal Palas 2:2 (1:0)

Arsenal – Svonsi 2:1

(Kempbel 15 - Ratlidž 32, Vilijams 74)

Stouk - Njukasl 1:0

(Šaćiri 80)

Vest Hem – Totenhem 1:0

(Antonio 7)

Liverpul – Mančester Siti 3:0

(Lalana 32, Milner 41, Firmino 57)

Mančester Junajted – Votford 1:0

(Mata 83)

Tabela: Lester 57, Totenhem 54, Arsenal 51, Mančester Siti 47 (-1), Mančester junajted 47…Sanderlend 24, Norič 24, Njukasl 24, Aston Vila 16.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA