FIFA čestitala rođendan Zvezdi!

- Ispred nas su samo Barselona, Real Madrid i Lacio - poručio je predsednik Skupštine sportskog društva CZ Petar Škudrić

  • 14

Sportsko društvo Crvena zvezda proslavilo je 71. rođendan na svečanosti u Medija centru stadiona "Rajko Mitić".

Crvena zvezda je po 51. put tradiocionalno proglasila najbolje sportiste i ljude koji su doprineli brojnim uspesima u 2015. godini.

Čestitku je Zvezda dobila i iz sedišta Svetske fudbalske federacije (FIFA), koja je posvetila i tvit tim povodom.

- Pre 71. godinu, osnovana je Crvena zvezda, koja je čini polovinu jednog od najstrastvenijih derbija na svetu - stoji u tvitu FIFA, koja je iskoristila priliku da podseti na svoj film o srpskov večitom derbiju.

Na svečanosti u Ljutice Bogdana, predsednik Skupštine sportskog društva Petar Škudrić poručio je:

- Privilegovan sam što mogu da čestitam 71. rođendan navijačima i deci koja vole Crvenu zvezdu i njen sjaj od prvog trenutka. Protekla godina bila je bogata za Zvezdu, osvojili smo 21. trofej u seniorskoj konkurenciji, još 16 u mlađoj i prešli ukupnu cifru od 612 nacionalnih pehara.

Škundrić je naglasio da retko koje društvo na svetu može da se podiči riznicom trofeja kao Crvena zvezda.

- Ispred nas su samo Barselona, Real Madrid i Lacio. Ne moram da naglašavam koliki je njihov budžet u odnosu na nas - poručio je Škundrić i dodao da mu je posebno drago zbog pobedničkog niza fudbalera Zvezde, najavivši ih kao laureate naredne godine.

Košarkaška sekcija Crvene zvezde dobila je najvrednije nagrade, pošto je klub proglašen za najbolji, kapiten Luka Mitrović za najboljeg sportistu, Dejan Radonjić za trenera, a Nikola Rebić za mlađeg seniora.

- Ne mislim da su ova priznanja samo zasluga košarkaškog kluba, već zajednička cele porodice. Potrudićemo se da ove sezone napravimo iskorak više ka Evropi. Ovo je veliki podstrek za uloženi rad i trud od 2012. godine - zaključio je Čović.

Događaju su prisustvovali predstavnici i sportisti fudbalske, košarkaške, vaterpolo, atletske, odbojkaške sekcije Crvene zvezde, kao i mnogobrojne legende poput Vladimira Petrović Pižona, Dragana Džajića...

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gemathegreat

    4. mart 2016 | 15:09

    Zelim srecan rodjendan mom voljenom klubu i ovome iznad da crkne od muke kad bude drugacije. Ova cestitka je u duhu naseg nadasve kvalitetnog nacionalnog karaktera.

  • Mireeeee fcrs bg

    4. mart 2016 | 22:47

    Kukaj te vi sto volite, bodrite mali partizan hoce to kad se izgubi nase Crvene Uvezde

  • XxX

    4. mart 2016 | 14:18

    I UEFA ce samo da zavrse zapisnik o namestanju utakmica u Premijer ligi Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA