IMAM OSEĆAJ DA ĆU SE POJAVITI U CRNOJ HRONICI: Pogledajte šta je poručio Ivan Tomić (VIDEO)

Trener crno-belih ne dovodi u pitanje da li je zaslužio kaznu zbog ponašanja na 150. Večitom derbiju

  • 12

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić očekuje još težu utakmicu protiv Radničkog u Nišu, u odnosu na duel u Kupu, ali da se nada istom rezultatskom ishodu.

Crno-beli su u sredu savladali Radnički (2:0) u četvrtfinalu Kupa Srbije, a u nedelju ih očekuje meč na niškom Čairu u okviru 25. kola Superlige.

>>> TOMIĆ O GROFOVOJ IZJAVI: Sve što sam rekao bilo je fer i sportski

- Očekuje nas izuzetno teška i zahtevna utakmica, Radnički na domaćem terenu igra jako dobro, a i najmanje su primili golova u ligi. Beleže dobre rezultate, biće veoma motivisani, ali mi imamo cilj da budemo na visini zadatka - rekao je Tomić na konferenciji za medije.

Mladi trener naglasio je da će meč biti posebno težak zbog lošeg terena u Nišu.

- Sem same ekipe Radničkog, koja ima kvalitet, mislim da je veoma važno da se prilagodimo na uslove i lošiji teren. Pred nama je težak ispit, ali hoćemo da repriziramo nivo igre i rezultata sa prethodne utakmice.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Tomić je naveo da se slaže sa pojedinim stvarima iz saopštenja Radničkog, ali da postoji "prilično elemenata" sa kojima ne.

On nije želeo previše da komentariše izjave kolege sa klupe Crvene zvezde Miodraga Božovića da bi iz Partizana "trebalo da prestanu da plaču na sudije posle poraza u 150. večitom derbiju".

- Ljudima iz Zvezde nisam poslao nijednu poruku posle derbija, osim fer i sportske. Nemam nameru da bilo šta komentarišem i objašnjavam se sa kolegom iz Crvene zvezde. Razmišljao sam i o svojim reakcijama sa derbija, nisu bile na nivou i zameram sebi - rekao je Tomić, priznavši da je zaslužio kaznu Disciplinske komisije FSS.

- Imam osećaj da ću se posle derbija pojaviti u crnoj hronici. Nisam se poneo sportski i ispoštovaću kaznu. Stvari tog tipa se neće ponoviti sa moje strane - zaključio je on, ističući da želi da bude samokritičan i da želi da se posveti svom timu.

Utakmica između Radničkog i Partizana igra se u nedelju od 19 sati.

SNIMAK KONFERENCIJE NA KOJOJ JE GOVORIO TOMIĆ

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezda

    5. mart 2016 | 15:24

    Vi ste pre za "Ježevu" hroniku, hroniku smeha. A možda i za crnu, jer onakvo Mažićevo sudjenje je čist kriminal.

  • Marko Z

    5. mart 2016 | 17:12

    Ti si za rubriku ''bizarno'' ili ''zanimljivosti''...sto se nas delija tica ti si za ''malo smijeha'' hahahaha...ajde Tomicu batali vise jer ce zbog tebe bit i nova rubrika uvedena-''tuzno ali istinito''!!!hahahaha

  • Goran

    5. mart 2016 | 15:05

    Da li je teren los samo za tvoje igrace ili je isto i za radnicki

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA