SAŠA PAVLOVIĆ: Jednostavno, Partizan je neuništiv!

Pred povratak u Beograd i megdan sa Crvenom zvezdom, igrač Panatinaikosa je govorio i o tome kako vidi situaciju u bivšem klubu

  • 36

U petak će Crvena zvezda treći put ove sezone igrati u "Kombank" areni, gde će dočekati slavni Panatinaikos u jednom od ključnih mečeva u borbi za plasman među osam najboljih u Evropi.

Navijači će sigurno imati i posebnu "dobrodošlicu" za Sašu Pavlovića, bivšeg igrača Partizana, koji je svestan da njegovu ekipu čeka težak posao.

- Ozbiljan su protivnik. To govore njihovi rezultati. Pobeđivali su velika imena poput Reala ili Himkija. Sasvim zasluženo su tu gde su. Moramo da imamo maksimalno ozbiljan pristup ako želimo da dođemo do pobede - rekao je za "Sport" Pavlović.

Rođeni Baranin je pričao i o tome kako vidi situaciju u bivšem klubu.

- Naravno da pratim Partizan, gledam svaku utakmicu, ako mi se obaveze prema PAO ne poklapaju. U čestoj sam komunikaciji sa prošlogodišnjim saigračima. Preživljavamo težak period, ali ne sumnjam, brzo će Partizan na staze stare slave. Najbolji navijači zaslužuju i imaće Partizan na putu uspeha. Ništa i niko to ne može da spreči.

- Jednostavno, postoje neuništive vrednosti. Partizan to svakako jeste!

- Žao mi je Pere Božića, prihvatio se teškog posla po odlasku jedinstvenog Duška Vujoševića, ekipa se formirala u hodu, što je rezultiralo nekim nesrećnim porazima, što je dovelo do Perinog odlaska i dolaska Aleksandra Džikića. U stvari, Džile se vratio u njegov Partizan. Siguran sam da će on doneti mnogo toga dobrog u narednim godinama, to se već sada vidi - zaključio je Saša Pavlović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA