Drama Partizanovog igrača: Prećutao potres mozga, pa postigao gol karijere!

Nebojši Kosoviću na dan utakmice sa Voždovcem preporučeno da odmori, ali je on, na svoju odgovornost, odlučio da igra protiv "zmajeva"

  • 0

Kreator najlepšeg poteza utakmice Partizan - Voždovac Nebojša Kosović, opasno se poigrao sa svojim zdravljem, jer je lekarskoj službi i doktoru Rosiću prećutao bolove u glavi u danima posle meča sa Radničkim.

>>> Partizan silan protiv Voždovca: Spektakularan gol Kosovića! (VIDEO)

Kako je otkrio u razgovoru za Sport, Kosović je dobio jak udarac u potiljak tokom meča sa Radničkim, pa ga je narednih dana bolela glava, a imao je i propratnih komplikacija.

- Istina je, u jednom duelu tokom meča u Nišu sam dobio udarac u potiljak. Nekoliko dana posle toga sam osećao mučnine i vrtoglavicu, ali sam mislio da će proći, pa nisam prijavljivao lekarskoj službi - opisao je Kosović nimalo prijatne momente koje je doživeo.

Ipak, kad je video da je "đavo odneo šalu", obratio se doktoru Rosiću tek veče pred meč sa Voždovcem.

- Noć pred meč sa Voždovcem mi je bilo baš teško. Nisam spavao. Bolela me je glava i prijavio sam to doktoru Rosiću. Već u pola sedam ujutru smo bili na pregledima i rečeno mi je da sam verovatno doživeo blaži potres mozga.

>>> Posle pobede nad Voždovcem, golman Partizana završio na infuziji!

Kosoviću je preporučeno da odmori protiv Voždovca, ali on nije želeo ni da čuje za tako nešto...

- Nisam želeo da odustanem, jer sam se osećao dobro pre utakmice i rekao sam to treneru i lekarima.

Sve se na kraju završilo fenomenalno po Kosovića. Nije imao nikakvih zdravstvenih poteškoća tokom utakmice, a odličnu partiju krunisao je golom kakav se retko viđa na našim terenima - makazicama!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA