Partizan je nepobediv pred praznim tribinama svog stadiona! Kako to?

Mnogim klubovima bi neprisustvo publike bio veliki hendikep na utakmicama, ali ne i crno-belima već duži niz godina

  • 31
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Fudbaleri Partizana su u subotu ostvarili važnu i ubedljivu pobedu nad Voždovcem (3:0), i to ponovo pred praznim tribinama u Humskoj.

- Šteta što nije bilo Grobara na tribinama, nadam se da ću i pred njima uspeti da ponovim nešto slično - rekao je Nebojša Kosović za "Novosti", koji je postigao fantastičan gol.

Prethodno su crno-beli slavili u kupu protiv Radničkog iz Niša (2:0), što je bio prvi meč koji je usledio posle 150. Večitog derbija. Zbog loše organizacije te utakmice, klub iz Humske je kažnjen sa dve utakmice bez prisustva publike i 800.000 dinara.

Mnogim klubovima bi neprisustvo publike bio veliki hendikep na utakmicama, ali ne i Partizanu.

Naime, od ukupno 11 mečeva bez prisustva navijača koje su crno-beli odigrali od kako je Srbija samostalna zemlja, zabeleženo je svih 11 pobeda!

Pobednički niz je krenuo 21. oktobra 2007. godine, a nastavljen preko OFK Beograda, Jagodine, Javora, Metalca, Radničkog 1923, Donjeg Srema, Spartaka, Borca i pomenute Radničkog i Voždovca.

Podatak koji je objavio "Žurnal" možemo na razne načine tumačiti - prvo se nameće manjak pritiska zbog lošeg odnosa navijača sa upravom?

Komentari su vam na raspolaganju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johny5

    14. mart 2016 | 09:25

    Trema pred 150-200 ljudi od kojih je pola ex zvezdasa!!Mozda ne bi bilo lose da postave monitore umesto stolica da se uloguje ovaj cuveni ostatak sto visi ovde po portalima pa da ih bude cak 500!

  • Dex

    14. mart 2016 | 11:49

    Hahha lepo kazu Delije "kako smo unistili jug" "kako smo od otpada sa severa napravili prvu ekipu na jugu" i eto ti epiloga.

  • Vulkan

    14. mart 2016 | 11:23

    Nema pritisaka,nema nepristojnih dobacivanja (setite se Babovicu )nema prekida zbog baklji kada Partizan napada i dominira,a i nemaju nikakve zarade od karata jer sve (11)puta,plus Evropa,klub da za kazne!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA