RADONJIĆ: Vreme je bilo da i mi dobijemo neizvesne završnice! Miler se oseća dobro

Strateg crveno-belih objasnio da je američki košarkaš bio sjajan na treningu, normalan i raspoložen

  • 8

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je presrećan posle pobede nad Cedevitom u prvom polufinalnom duelu ABA lige, naglasivši da je ekipa skinula veliki teret, ali da posao još nije gotov.

Crvena zvezde je posle produžetaka savladala Cedevitu sa 97:88 i povela sa 1:0 u seriji.

>>> ZVEZDA PREŽIVELA DRAMU U PIONIRU: Crveno-beli srušili Cedevitu u produžetku!

- U plej-ofu prvi meč uvek je opterećenje za domaćina. Odlično smo otvorili duel, iako smo promašili veliki broj slobodnih bacanja, dok smo u drugoj četvrtini bili loši u odbrani. Kvalitetan tim Cedevite stekao je prednost, iskusno ga držao, ali smo uz veliko zadovoljstvo svih slavili posle produžetaka - rekao je Radonjić posle utakmice na konferenciji za medije.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

On je dodao da je ovaj duel bio jedan od najtežih u sezoni.

- Čini mi se da se svi osećamo srećno, 1:0 i idemo dalje. Dobili smo još jednom u gustoj završnici, možda. Dobro je da neizvesne utakmice rešavamo u našu korist.

Crnogorski trener prokomentarisao je poslednja dešavanja oko Kvinsija Milera, nakon što je prethodne noći u jednom beogradskom lokalu udaren flašom u glavu.

>>> HRVATSKI KOMENTATOR: Miler ubija Cedevitu (VIDEO)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Došao je spreman i videli smo kako je odigrao. Video sam ga sasvim normalnog i raspoloženog, trenirao je veoma dobro. Ako je napravio neki prekršaj biće analiza, ljudi iz kluba će reagovati - jasan je bio Radonjić.

Samo Miler je istakao da je sve u redu i iskusno je izbegao pitanje novinara o ovom navodnom incidentu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tadija

    15. mart 2016 | 21:57

    Bravo Zvezdo! Mileru Legendo svaka cast i izvini u ime svih nas koji cenimo sve sto si uradio ua Crvenu Zvezdu ove godine!!!

  • Doktor

    15. mart 2016 | 22:49

    Radi li ovaj čovek analize utakmice i vidi li u tim analizama koliko nezna, vidi li da nemamo ni jednu izgrađenu akciju, da nemamo sistem, shvata li da je danas pobedio slučajno, da pobeda nije plod njegovog rada, već nadahnuća pojedinih igrača. Igrači su mu pali u formu, nema mu Gudurića, Simonovića, uništio je Rebića dovođenjem totalnog promašaja u vidu Micića, Štimac skoro pa ne igra, Tejić greje klupu, više od pola ekipe mu nerazigrano, bez forme, nijednu tečnu akciju nisu izveli, uglavnom se sve završilo na,, slučajku,, na suvi kvalitet A on totalno pogubljen, jer niti zna kad da traži tajm aut A i kad ga potraži, nezna ništa im kaže. Pitanje je samo, dokle.

  • Zvedaščina

    15. mart 2016 | 23:07

    Mi trebamo boljeg trenera, zvezda to u ovom trenutku zasluzuje, u srbiji imamo toliko dobrih trenera, zasto ovaj solidan trener iz crne gore?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA