Čović: Bertomeu nas je molio da igramo Evroligu u Areni!

Predsednik Crvene zvezde objasnio je da je želja kluba da sve mečeve igra u najvećoj dvorani u Srbiji

  • 3

Predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, otkrio je da će crveno-beli, ako se plasiraju u plej -of Evroligi utakmice igrati u Kombank Areni.

On je gostujući u emisiji "U obruču" na Areni sport istakao da je opredeljenje kluba da se igra u najvećoj dvorani a to je zamolio i predsednik Evrolige, Đordi Bertomeu.

>>> Čović i Šilobad ušli u raspravu o domaćoj ligi pred kraj emisije, Šarenac ih prekinuo (VIDEO)

-Naše opredeljenje je da igramo u Kombank Areni. Tako da ćemo plej-of ukoliko se plasiramo igrati tamo. Tu sad imamo manji problem jedne utakmice, koja može da se poklopi sa stranačkim mitinzima, ali videćemo jer ne znamo ni koji ćemo biti u grupi - rekao je Čović i dodao:

>>> Čović odgovorio na dva pitanja koja najviše brinu navijače Zvezde!

- Što se tiče Pionira i on je zauzet u tom periodu, mislim da ima meč FED kupa u tenisu. Kada nam je Bertomeu bio u poseti oduševio se atmosferom u Aeni i rekao je " Molim va sigrajte utakmice Evrolige u Areni"  Mi smo rekli da želimo, ali su okolnosti bile takve prvo vaterpolo, pa futsal, pa onda neka manifestacija - objasnio je Čović.

Foto: S. Pikula Foto: S. Pikula

- Desilo se tako. Mi smo potpuno opredeljeni za Arenu i ona će biti naš dom u Evroligi sledeće godine - objasnio je predsednik Zvezde.

Na pitanje kako gleda na želju navijača Zvezde za ulaskom u Fajnal for.

- Voleo bih ja kao i vi, ali neću da se bavim time. Znam šta su želje, ali hajmo jednu po jednu. Polako, samo polako ne može da svane pre jutra - ispričao je Čović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ratko

    28. mart 2016 | 21:48

    Ma nego sta nego vas molio,jos vam platio da igrate

  • Metla ali brezova...

    28. mart 2016 | 23:02

    E što me nasmija pred spavanje ,hvala ti :-D

  • Nusknvp

    28. mart 2016 | 22:22

    Ko sad laze ? Covke verovatno ne..ipak on je poznat da uvek prica istinu. Ja sam ipak cuo da je molio za klasik na Marakani. Evroliga ceka rekord, onaj iz Arene ne vazi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA