EKSKLUZIVNO: Otkrivamo kolike su plate igrača Partizana (FOTO)

Imali smo uvid u dokument koji pokazuje koliko zarađuju pojedini igrači srpskog šampiona

  • 57

Bilo je čudno kada se pojavilo saopštenje Fudbalskog saveza Srbije koje je obelodanilo ugovore, zarade i visinu novca koji je pripadao menadžerima u transferima Crvene zvezde i većine srpskih superligaša.

>>> Procurele plate igrača! Donald i Le Talek imaju milionske ugovore u Zvezdi!

Ono što je posebno upalo u oči jeste da Partizan nije obelodanio primanja svojih igrača, kao i transfere koje su imali tokom leta.

Telegraf je imao priliku da dobije uvid u papire nakon vanredne konferencije koju je održao predsednik Nadzornog odbora Partizana, Vladimir Vuletić.

Vuletić je istakao da crno-beli posluju transparentno i da nemaju nameru ništa da skrivaju, kao i da su na raspolaganju predstavnicima ''sedme sile'' za sve podatke koji ih zanimaju.

Na pitanje novinara Telegrafa mogu li novinari da dobiju uvid u transkript sednice na kojoj je zaključen ugovor o radu generalnog sekretara, predsednik Nadzornog odbora je potvrdno odgovorio, pa je naš novinar fotografisao podatke o transferima igrača tokom leta, kao ugovorima koje su dobili prilikom potpisivanja.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Obelodanjena su primanja koja su prilikom potpisivanja ugovora dobili Valerij Božinov, Abukar Oumaru, Marko Jevtović, Fabrisio Dornelaš, Nikola Trujić - svi oni su došli u letnjem prelaznom roku. Na spisku su i Živko Živković i Saša Ilić, koji su produžili ugovore, kao i najmlađi igrači koji su potpisali prve profesionalne ugovore - Nemanja Glavčić, Marko Golubović, Stefan Grbović, Jovan Čađenović, Miloš Perišić i Uroš Damnjanović.

Pogledajte i papire sa svim njihovim primanjima i detaljima transfera.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    29. mart 2016 | 17:42

    Pet puta manje plate od drzavnog projekta. Gdje su sad oni padavicari koji tvrde ovde da Ilic ima 400 000 po sezoni? Jazavci koji samo lupaju lazi.

  • Tuga

    29. mart 2016 | 20:06

    Pa ti posle uci skolu i zavrsavaj fakultet...Kad dete 1997 -mo godiste ima vecu platu od 95 posto visoko obrazovanog stanovnistva sa visedecenijskim radnim iskustvom u Srbiji...Da bar i znaju nesto da pokazu, cast izuzetcima ,ali na terenu i van njega su vecina njih jedna obicna 0...Sve se to kad tad odrazi ,kao npr. sad u reprezentaciji..Uzas...

  • Ja

    29. mart 2016 | 18:13

    A oni primaju i platu, ja sam mislio da oni igraju rekreativno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA