1

TODORIĆ: Zvezdu bijemo u košarci, a sada smo i u ragbiju!

Direktor Partizana kaže da "crno-beli" moraju da uče nova pravila kako bi mogli da budu ravnopravni u narednim mečevima

Dragan Todorić

Jedan od najlošijih košarkaških derbija poslednjih godina pripao je Partizanu, a za razliku od nekih prethodnih ovaj je izazvao reakcije iz uprave šampiona. Dragan Todorić, direktor kluba iz Humske smatra da je gruba igra “crveno-belih” bila glavna karakteristika lošeg večitog derbija.

Pobeđujemo Zvezdu godinama u košarci, a sinoć nam je pošlo za rukom i u ragbiju. Moramo sada da učimo nova pravila, kako bismo spremni dočekali naredne mečeve – rekao je Todorić.

On je dodao da je ovo bila dekadencija košarke i najlošiji derbi koji pamti.

I onda se neki zapitaju zašto nam je košarka pala na niske grane. Dobili su odgovor sinoć – rekao je Todorić, verovatno aludirajući na izjavu Nebojše Čovića od pre nekoliko dana kada je istakao zabrinutost za budućnost domaće košarke.

(Telegraf.rs/Sport)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Dragan Todorić, KK Partizan
Popularni komentari
  • N
    Nazmia

    Good show! So, given the inherent self-interest in avoiidng re-districting, unyielding and relentless pressure on the legislature will likely be necessary, even if 138 of them have supported this idea in concept. To increase the likelihood that safe seats with a narrow constituency will be made more competitive takes political courage and a genuine commitment to more open democracy. Not too many legislators and politicians really have that spirit once they do get into office.

foto dana

video dana