TODORIĆ: Zvezdu bijemo u košarci, a sada smo i u ragbiju!

Direktor Partizana kaže da "crno-beli" moraju da uče nova pravila kako bi mogli da budu ravnopravni u narednim mečevima

Dragan Todorić

Jedan od najlošijih košarkaških derbija poslednjih godina pripao je Partizanu, a za razliku od nekih prethodnih ovaj je izazvao reakcije iz uprave šampiona. Dragan Todorić, direktor kluba iz Humske smatra da je gruba igra “crveno-belih” bila glavna karakteristika lošeg večitog derbija.

Pobeđujemo Zvezdu godinama u košarci, a sinoć nam je pošlo za rukom i u ragbiju. Moramo sada da učimo nova pravila, kako bismo spremni dočekali naredne mečeve – rekao je Todorić.

On je dodao da je ovo bila dekadencija košarke i najlošiji derbi koji pamti.

I onda se neki zapitaju zašto nam je košarka pala na niske grane. Dobili su odgovor sinoć – rekao je Todorić, verovatno aludirajući na izjavu Nebojše Čovića od pre nekoliko dana kada je istakao zabrinutost za budućnost domaće košarke.

(Telegraf.rs/Sport)

pratite nas na viber-u
Tagovi: Dragan Todorić, KK Partizan
Popularni komentari
  • N
    Nazmia

    Good show! So, given the inherent self-interest in avoiidng re-districting, unyielding and relentless pressure on the legislature will likely be necessary, even if 138 of them have supported this idea in concept. To increase the likelihood that safe seats with a narrow constituency will be made more competitive takes political courage and a genuine commitment to more open democracy. Not too many legislators and politicians really have that spirit once they do get into office.

Vesti

Sport

foto dana

Jetset

video dana

Zanimljivosti

Život & Stil