NOVI SPEKTAKL NA UFC 200: Seksi Miša brani titulu, a niko nije očekivao da će to biti protiv nje!

Još jedan spektakl zakazan za UFC 200, ovoga puta u ženskoj konkurenciji

  • 0

Јоš jedan spektakl zakazan je za UFC 200, koji će po svemu sudeći oboriti sve rekorde gledanosti i zarade! Miša Tejt će braniti svoju titulu protiv Amande Nunjez.

>>> Potvrđen najveći revanš u istoriji: Dijaz i Mekgregor na UFC 200 (VIDEO)

Posle najavljenih borbi u muškoj kategoriji, gde će u prvom planu biti revanš Mekgregora i Diaza, kao i bitka za privremenu titulu u pero kategoriji između Žozea Alda i Frenki Edgara, red je došao i na žensku konkurenciju.

Miša Tejt je osvojila titulu kada je napravila pravu senzaciju u duelu protiv Holi Holm, kada ju je zadavila u petoj rundi. Mnogi su očekivali da za UFC 200 vide revanš borbe Rouzi - Holm, ali je Miša Tejt pomrsila račune i planove čelnicima UFC-a iznenadivši ''Sveštenikovu kćerku''.

Foto: Instagram/ufc Foto: Instagram/ufc

Miša Tejt će se sada boriti protiv Brazilske borkinje koja u karijeri ima skor od 12:4, a u poslednjoj borbi je dobila Valentinu Ševčenko, upravo na UFC 196, kada je i Tejt došla do titule.

Mnogi su očekivali da se Miša na UFC 200 bori protiv Holi Holm ili Ronde Rouzi, ali Ronda nije još uvek spremna, a Holi se previše borila u poslednje vreme, pa su čelnici najjače MMA promocije odlučili da novo lice dobije borbu za titulu.

UFC 200 zakazan je za 9. jul ove godine.

Prisetite se kako je Miša Tejt došla do titule protiv Holi Holm.

Pogledajte i kako bije Amanda Nunjez.

>>> Sve informacije o MMA, UFC, boksu i ostalim borilačkim sportovima pratite ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA