Čović se podsmevao Hrvatima u Zagrebu zbog skupljenog novca za vodotoranj u Vukovaru

Hrvatski klub nije uspeo u nameri da skupi ozbiljniji novac za obnovu razrušenog vodotornja u Vukovaru, a predsednik crveno-belih je zbog toga likovao

  • 34

Iako meč između Cedevite i Crvene Zvezde u poslednjem kolu TOP 16 faze Evrolige nije imao rezultatski značaj, tenzije su se poprilično podigle pred utakmicu, zbog najava da će prihod od karata biti uplaćen za obnovu vodotornja u Vukovaru koji je razrušen tokom rata 90-tih.

>>> Zbog teksta od pre 20 godina, Čović postao legenda među Grobarima na internetu!

Predsednik Zvezde Nebojša Čović je oštro protestovao zbog toga pre meča, a mediji u hrvatskoj ističu da je peckanja bilo i u samoj hali.

Videvši oko 1500 navijača u hali na osnovu čijih ulaznica je skupljeno oko 4.250 evra (32.000 kuna), Čović je likovao, prenosi portal 24 sata.

- S ovim novcem nećete moži da platite ni spomen ploču na tom vodotornju - rekao je Čović.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Navodno je predsednk Zvezde tokom susreta pecnuo predsednika Cedevite Vebera dobacivši mu ''Gde si humanitarac?'', a ovaj mu je uzvratio nazvavši ga tužibabom, što je prijavio Evroligi da je Cedevita ispolitizovala utakmicu.

Crvena zvezda je u Zagrebu doživela težak poraz, ali on nije uticao na konačan plasman na tabeli, pošto je i pre utakmice bilo jasno da je obezbedila plasman u četvrtfinale, gde se sastaje sa CSKA iz Moskve.

>>> Kališ grmeo zbog pesme Delija, čak i kada je Zvezda gubila 25 razlike (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolaks

    9. april 2016 | 14:19

    Hrvati ko hrvati jaki samo na recima. Vekovima bili austrougarski konjusari i zato su navikli samo da pricaju i kuju zavere

  • Berane

    9. april 2016 | 15:29

    Taman za po kila cedevite..

  • Joca

    9. april 2016 | 14:23

    Čoki, jako loš i zao čovek, uz to i muze državu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA