Radonjić nije želeo da kritikuje Cirbesa i Micića posle novinarskih pitanja u Moskvi

Trener crveno-belih nije želeo da svaljuje krivicu na račun igrača i pohvalio ih je za igru

  • 3

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je posle meča da je zadovoljan partijom svojih igrača i nije želeo da svaljuje krivicu na pojedine igrače koji su pružili nešto slabiju partiju protiv CSKA.

- Meč smo dobro počeli, ali CSKA se brzo vratio. Ulazak Teodsića je našem rivalu doneo sigurnost i prednost. Ali, nismo se dali i činili smo sve da ostanemo u igri. Tako je bilo i u drugom poluvremenu. CSKA je imao prednost, a mi smo pokušavali i uspevali da budemo blizu. Ali, protivnik je uspeo da iskontroliše meč i povede u seriji. Pokušaćemo i u narednoj utakmici odigramo dobro.

Trenera zvezde su pitali o tome zašto ima toliko poverenje u Cirbesa, koji je odigrao ispod očekivanog nivoa i u poslednje vreme je u lošoj formi.

- Cirbes nam je dao mnogo i svojim kvalitetom je doprineo dosta da mi dođemo do ovog rezultata - kratko je odgovorio Radonjić.

Usledilo je pitanje o greškama Vase Micića u završnici, ali ni tu Radonjić nije svaljivao krivicu na svog igrača.

- Imali smo priliku da priđemo još bliže CSKA. Izgubili smo loptu, nismo zagradili koš. Ali, bilo je još momenata kada smo mogli da budemo bolji i smanjimo razliku.

Poslednjih dana su u medijima plasirane informacije da su igrači Zvezda, a i sam Radonjić na meti nekih evropskih klubova za narednu sezonu, pa je novinare zanimalo da li to remeti ekipu.

- Pokazali da nas to ne remeti – odgovorio je Radonjić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mulos

    12. april 2016 | 23:39

    Svaka cast Radonja na izjavi, ipak vas uspjeh je za svaku pohvalu i zahvaljujući tim momcima smo tu gdje jesmo. Sto se tice utakmice tu je svaki komentar suvišan vi ste dali svoj maksimum, samo mi nismo znali da je tako mocnom CSKA potrebna sudijska pomoć Al otom potom!!! Hvala Radonja jos jednom za sve ipak smo mi u 8 ekipa u Evropi i sledece god igramo Evroligu.... Ako ostvarite jednu pobjedu protiv CSKA to ce biti kao slag na tortu. CZBG

  • Doktor

    12. april 2016 | 23:47

    Mićić. Ko njemu reče da ju e za Evroligu. Pa on kod našeg trenera Pešića, koji ga doveo u Bajern, koji je za klasu slabiji od Zvezde nije igrao, a sad u Zvezdi pokazuje koliko NEZNA da igra košarku, odnosno igra demode košarku i ut to uništava karijeru Rebiću.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA