Igrali su gem 15 minuta i 50 sekundi: Strašan meč Nadala i Tima (VIDEO)

Španac je kao i Đoković nedavno, jedva slomio mladog Austrijanca

  • 3

Tviter je goreo od izraza "epski" u komentarima tokom 2,03 sata dugog meča između Rafaela Nadala i Dominika Tima koji je španski teniser na kraju rešio u dva seta, 7:5, 6:3.

Ovacije stadiona u Monte Karlu za poraženog najbolje govori o tome šta smo gledali tokom susreta kralja šljake i momka koji opasno najavljuje pohod na svetski vrh, a kojem je šljaka najkvalitetnija podloga.

>>> Raonić i Mari se jedva izvukli protiv Džumhura i Pera

Tim je, baš kao i u Majamiju bio neverovatno dobar protiv Nadala (osam puta šampion u Kneževini), naročito tokom prvog seta kada je baš kao protiv Đokovića pre dve nedelje nekako s lakoćom osvajao servis gemove, a igra na smrti na protivničke.

Nadal se mučio, baš mučio, ali je na kraju pronašao žicu protiv Austrijanca sa kojim je kod 4:4 prvog seta igrao skoro 16 minuta gem (tačnije 15:50).

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Iskustvo je i ovog puta presudilo.

Ali, pazite sad ovo:

Pretrčani metri: Nadal 1728, Tim 1909.

Ali, Dominik Tim je imao očajnu konverziju brejk lopti, samo 2/17. Naročito je u ovom segmentu bio u prvom setu (jedna od 16).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Student

    14. april 2016 | 17:38

    Đoković kod kuce. Tu mu porodica. Ispao u prvom kolu, velika razlika na listi, ostaje prvi a sledeće godine lagano osvaja monte karlo. Ne da je najbolji vec i taktički perfektan. Napred nole

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA