Srbija vodi 1:0 protiv Marija: Izabrana podloga za meč na Tašu

Očekuje nas spektakl na renoviranom stadionu u Kamenolomu

  • 1
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Teniska reprezentacija Srbije dočekaće Veliku Britaniju na beogradskom Tašmajdanu u četvrtfinalu Svetske grupe Dejvis kupa, saopšteno je na sajtu tog takmičenja.

Srbija je izabrala da se duel, koji se održava od 15. do 17. jula, igra na šljaci na otvorenom.

Ukoliko sve bude prema očekivanjima selekcije Srbije i Velike Britanije predvodice dvojica najboljih tenisera na ATP listi - Novak Ðoković i Endi Mari.

Titulu u Dejvis kupu brani upravo reprezentacija Velike Britanije, koja u svojim redovima ima najboljeg dubl igrača, Endijevog brata - Džejmija.

Poznato je da Mariju ne odgovara šljaka kao podloga i na njoj pruža najlošije rezultate, dok srpski teniseri igraju bolje na šljaci i imaju mogućnost prilagođavanja na podlogu.

Zato, već sada možemo da kažemo da je Srbija izborom podloge napravila startnu prednost i da je povela sa 1:0 i pre nego što je duel počeo.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momazver

    20. april 2016 | 16:18

    He,he...Jedno naše,žensko, tenisko,trenutno slobodno srce,23-će na svetu,kucaće garant za Džejmija...sa sve osmehom od uha do uha...zajapureno.. ko 2007 godine u Vimbldonu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA