Mihajlović i Šaranov odveli Partizan u finale Kupa! (VIDEO)

Crno-beli na kraju ubedljivi na severu Bačke iako nisu blistali

  • 61

Fudbaleri Partizana i kad ne blistaju, umeju rutinski da pobede.

Tako je bilo u Subotici, gde su crno-beli golovima Nemanje Mihajlovića, Dušana Vlahovića i Ivana Bandalovskog savladali Spartak 3:0, toliko je i u ukupnom bilansu, i plasirali se u finale Kupa, ali, ruku na srce, nisu briljirali.

Rival Beograđana u borbi za pehar biće bolji iz duela Borac Čačak - Javor (prvi meč 2:1 za Ivanjičane). Taj meč se igra od 18:30.

Finale je na programu 11. maja. Pobedniku sleduje 10.000.000 dinara.

Ako ćemo o tome ko je bio najbolji u timu Ivana Tomića, sve je jasno kao dan. Opet je to bio Nemanja Mihajlović, strelac u 83. sekundi, i asistent u 85. minutu kada je sa golom "spojio" Vlahovića.

Koliki uticaj Mihajlović ima na igru crno-belih ovog proleća svedoči podatak da je na 12 utakmica direktno, kao strelac i indirektno kao asistent zaslužan za 12 golova!

Devet puta je bio asistent, uz tri gola!

Tačku na mini-goleadu Partizana na severu Bačke stavio je Bandalovski u 90. minutu u trenucima kada su Subotičani igrali sa desetoricom zbog isključenja Mudrinskog (dva žuta).

Gostovanje Partizana završilo se "hepiendom" i zbog toga što je Bojan Šaranov briljirao na golu, jer da nije bio raspoložen kao što je bio u sredu popodne, njegov tim bi imao velikih problema da sačuva prednost i pitanje je u kom bi pravcu otišao meč.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Čuvar mreže Partizana tri puta je fantastično reagovao u drugom poluvremenu i zaustavljao udarce Ilića, Mudrinskog i na kraju Novakovića. Tek kada su gosti "preživeli" taj nalet "plavih golubova" bilo je jasno da će sačuvati "minimalac". Nedugo potom Mudrinski je duplirao žute kartone, pa je brojčano slabiji Spartak u poslednjih desetak minuta nokautiran.

Nezadrživi Mihajlović i njegova produktivnost su posebna priča. Pored toga što je bio u pravo vreme na pravom mestu u 2. minutu (na pas Bandalovskog), u završnici meča je praktično otklonio sve dileme kada je nanišanio Vlahovića, a ovaj postavio glavu na pravo mesto i smestio je u mrežu.

Konačan udarac grogiranoj odbrani Spartaka zadao je Bandalovski, uz pomenute, najboljeg danas u timu Partizana. Bio je to precizan udarac posle koga se lopta, uz pomoć stative, odbila u mrežu.

SPARTAK - PARTIZAN 0:3

(Mihajlović 2, Vlahović 85, Bandalovski 90)

 SPARTAK: Mirković - Farkaš, Kovačević, Tomić, Milošević - Šljivić (od 77. Makarić), Jočić - Ilić, Mrkela (od 46. Torbica), Milić (od 63. Novaković) - Mudrinski.

PARTIZAN: Šaranov - Bandalovski, Gogua (od 46. M. Stevanović), Jovanović, Bogosavac - Brašanac, Kosović, Ilić - A. Stevanović, Mihajlović, Božinov (od 63. Vlahović).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    20. april 2016 | 19:08

    Bravo momci, a kasnije pehar u vis!!!

  • Slo

    20. april 2016 | 16:53

    Tako je inatitucijo samo rokajjjjj...Najjaci smo!Dok neki kupuju titule unapred i obecavaju je vec na pocetku sezone al sve se vrati na svoje mesto

  • Čeda Jovanović

    20. april 2016 | 16:53

    Izvin'te da ne zna neko sa kim igra danas naša raspala komšinica u Kupu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA