Zvezda želi Marka Marina, bivšeg reprezentativca Nemačke! (VIDEO)

Želja čelnika kluba sa Marakane je da dovede Marka Marina, koji bi u Ljutice Bogdana mogao da oživi karijeru

  • 54

Crvena zvezda ozbiljno želi da se pojača za Ligu šampiona a novi igrač na spisku želja crveno-belih je Marko Marin, bivši reprezentativac Nemačke. Čelnici kluba sa Marakane ispipavaju puls za angažovanje bivšeg ofanzivnog veziste Pancera i ideja im je da u Beogradu oživi karijeru.

 

>>> PAVLOVIĆ O INTERESOVANJU ZVEZDE: Nemam ništa protiv, ali...

 

Najveći adut Zvezde je emocija nemačkog reprezentativca srpskog porekla, pošto je poznato da ima simpatije prema crveno-belim bojama.

 

Marin je od leta u Trabzonu kao pozajmljeni igrač. Turski superligaš ima mogućnost da ga otkupi po ceni od 2,5 miliona evra, što je još uvek moguće, jer je Marin u grupi standardnijih prvotimaca. Ipak, pitanje je da Marin želi da ostane u turskom klubu, koji nema šampionske ambicije.

 

Ugovor sa Čelsijem mu ističe 2017. godine, ali postoji mogućnost da bude sporazumno raskinut i da dođe na Marakanu bez obeštećenja, navodi Žurnal.

 

 

Marko Marin je rođen 1989. godine u Gradiški, a zbog ratnih sukoba preselio se u Nemačku 1991. godine. Tamo je dobio državljanstvo Nemačke, za koju je kasnije i nastupio.

 

Ponikao je u Borusiji iz Menhengladbaha, gde je počeo seniorsku karijeru. Odatle je prešao u Verder, gde je odigrao sjajno, nakon čega ga je kupio Čelsi za 8 miliona evra.

 

Ipak, od tada je slabije igrao. Prvu godinu je proveo na Stamford Bridžu, ali su ga ''plavci'' zatim slali na pozajmice, u Sevilju, Fiorentinu, Anderleht i na kraju Trabzon.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milinko

    25. april 2016 | 10:34

    E ,ovo bi bilo pojačanje mada ne vjerujem,otkupiće njega Turci!

  • Teror B&W

    25. april 2016 | 12:58

    Naturalizovani svaba u naturalizovanom klubu Srbije, tradicija Bugarcica i Krcuna se nastavlja .!. XXAAXXAA .!. A u kk svastika, sve pod patronatom Merkelove ...

  • топлистанадреалиста

    25. april 2016 | 10:00

    Доводи!!! Свакако ћете продати Португалца и Катаиа!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA