Rekao klubu da ima porodične probleme, a otišao sa Ibrahimovićem na bahanalije (FOTO)

Neobična situacija koja je dovela i do disciplinskog postupka

  • 3

Zlatan Ibrahimović je posle osvajanja Liga kupa i praktično osigurane titule u Francuskoj sa ekipom PSŽ dobio malo slobodnih dana i odmah skoknuo do Las Vegasa.

Žurka na kojoj je bilo svega (pretpostavljamo) protekla je u znaku jednog od najboljih, ali i kontroverznijih fudbalera planete.

Foto: Profimedia/AKM-GSI Foto: Profimedia/AKM-GSI
Foto: Profimedia/AKM-GSI Foto: Profimedia/AKM-GSI

Društvo lepih cica, punih čaša (i flaša) glavni su obeležje fotografije koje su napravljene u "Encore" hotelu pre par dana.

Ono što je međutim, podiglo Britaniju na noge, jeste informacija da je ragbista francuskog Rasinga 92 Martin Kastrođovani nadrljao, jer je bio sa Ibrahimovićem na ovoj zabavi, a ne na svojim saigračima u polufinalnom meču Lige šampiona sa Lesterom (pobeda 19:16).

Italijan je klubu rekao da ima porodične razloge zašto odsustvuje, a onda je (ne)planirano otišao na glamur zezanje u SAD.

Foto: Profimedia/AKM-GSI Foto: Profimedia/AKM-GSI

Rasing je pokrenuo disciplinski postupak protiv ovog igrača, koji bi mogao i ozbiljniju suspenziju da popije, bez obzira što je jedan od važnijih irača tima.

Što se tiče Ibrahimovića, on je imao dozvolu trenera PSŽ-a Lorana Blana, koji smatra da ekipi s vremena na vreme treba relaks period, kako bi se izvukli iz svakodnevnih obaveza vezanih za fudbalski teren.

Pre nekoliko dana je čak objavio da mu je Liga kup sa Francuskom 29. trofej u karijeri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA