Koji Partizanov fudbaler je izgubio sva 4 finala Kupa?

Da li će peto finale konačno doneti malo radosti ovom igraču crno-belih

  • 4
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Jedan prvotimac iz čete Ivana Tomića ima poseban motiv u predstojećem finalu kupa Srbije (11. maj, od 19 časova).

Partizan je favorit protiv Javora, a Miroslav Vulićević igrao-ne igrao taj meč želi samo jedno, da konačno podigne trofej koji mu toliko izmiče.

Izgubio je prošle godine sa Partizanom od Čukaričkog, kao i tri puta od Jagodine (2013), Partizana (2011) i Zvezde (2010), kao član Vojvodine.

- Na žalost, to je trofej koji nemam. Do sada sam igrao tri-četiri finala, a i sa Partizanom sam izgubio trofej prošle sezone. Osvojeni trofeji u karijeri se pamte, titula je titula, ali s obzirom da smo na korak od osvajanja Kupa Srbije, bilo bi lepo da ove sezone podignemo i taj trofej, jer mislim da zasužujemo ovim igrama.

- Čeka nas teška utakmica, Javor prvi put igra finale kupa i oni imaju istu ambiciju da ispišu svoje stranice klupske istorije. Kup je specifično takmičenje, nema baš favorita, ali mi ćemo kao i uvek dati sve od sebe, kako bismo obradovali naše navijače.

ZAUSTAVIO OVUSUA

Vulićević se dobro pokazao u Surdulici, gde je Partizan bio najubedljiviji ove sezona na gostovanju.

- Mislim da sam uspeo da neutrališem Ovusua, iako sam ja poznatiji po ofanzivnim akcijama. Kada ste u Partizanu, gleda se šta radite u ofanzivi i koliko učestvujete u tome. Uvek može bolje na obe strane, ali kad se sve sabere, bilo je na zadovoljavajućem nivou.

Ceo intervju pročitajte na klupskom sajtu Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    4. maj 2016 | 17:12

    Вероватно неће. Предузимали су све мере да не испусте једину могућност како би спасили сезону "изгинућа" у првенственим утакмицама, као и петарду од Билбаа, а и "закуцавање" Бобадиље. Вероватно из петог пута успева, због горе наведених чињеница.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA