Muslin zvanično selektor fudbalera Srbije!

Novi selektor stigao je u Kuću fudbala u Staroj Pazovi

Definitivno! Slavoljub Muslin je novi selektor fudbalera Srbije!

"Novosti" su prenele da je stručnjak stigao u Sportski centar u Staroj Pazovi pred početak sednice Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije. Zanimljivo, baš na dan kada je objavljena nova FIFA rang lista, po kojoj je Srbija zvanično iza selekcija Jamajke, Trinidada i Tobaga i Južne Koreje.

Muslin će na klupi nacionalnog tima naslediti Radovana Ćurčića, koji je nedavno sporazumno raskinuo ugovor sa FSS.

Datum i mesto promocije Slavoljuba Muslina na funkciju selektora "A" reprezentacije biće naknadno određeni, saopšteno je iz Saveza.

DEBI MUSLINA NA KLUPI SRBIJE

To znači da će Srbija u kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine ući sa novim "šefom", a rivali u grupi su, podsećamo, Irska, Moldavija, Austrija, Vels i Gruzija.

Prvi meč u okviru kvalifikacija igraće se 5. septembra, kada dočekujemo Irsku.

Pre početka kvalifikacija, naše fudbalere očekuju prijateljski mečevi: 25. maja protiv Kipra u Užicu, 31. maja protiv Izraela u Novom Sadu,  i 5. juna protiv Rusije u Monaku.

KARIJERA NOVOG SELEKTORA SRBIJE

Muslin je rođen je 15. juna 1953. godine u Beogradu.

U igračkoj karijeri najjači utisak je ostavio igrajući za Crvenu zvezdu između 1975. i 1981. godine, a nastupao je i za OFK Beograd, BASK, Rad, Lil, Brest i Kan.

Bogata trenerska karijera traje već 27 godina, a pored rada u dva mandata u Crvenoj zvezdi (tri titule šampiona i Kup), Muslin je trenirao i Brest, Po, Bordo, Lans, Le Man, Vidad Kazablanku, Levski, Metalurg Donjeck, Lokeren, Lokomotivu iz Moskve, Himki, Dinamo iz Minska, Anortozis, Krasnodar, Amkar i Standard iz Liježa.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    5. maj 2016 | 14:33

    Nama ni murinjo ne bi pomogao

  • Semajlirane pufne

    5. maj 2016 | 15:16

    Bravo!!!konačno pravi potez

  • Ljupce

    5. maj 2016 | 16:58

    Ja bi se bas zacudio da se mi Srbi nekada oko neceg slozimo zato smo tu de smo da su doveli Klopa mi bi rekli ma nosi naocare .Kako vam ne dosadi da se ceo zivot prepucavate dali je iz Zvezde ili iz Prtizana pobogu a uzivotu velika vecina vas je igrala taj isti fudbal samo u parkicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA