≫ 

BOŽOVIĆ POTPISAO: Sve i da sam hteo da odem, posle poruke Delija nisam imao kud

- Ono sto su navijači uradili protiv Olimpijakosa bio je jedan od najboljih trenutaka u mom zivotu pored rođenja dece - poručio je trener crveno-belih

  • 18

Po drugi put se Midorag Božović obavezao na vernost Crvenoj zvezdi. Trener koji uživa ogromno poštovanje navijača zbog osvojene titule potpisao je novi dvogodišnji ugovor na stadionu "Rajko Mitić".

Tom prilikom se prvo novinarima obratio generalni direktor kluba, Zvezdan Terzić.

- Svedoci smo skandiranja navijača na utakmici sa Olimpijakosom, koliko Zvezdaši vole Grofa Božovića. Nismo počeli najbolje, ali verovali smo u njega i to je rezultiralo istorijski dominantnom titulom. Pregovori su bili jednostavni i najmanje smo pričali o uslovima Grofa Božovića - rekao je očigledno zadovoljni Terzić.

>>> Zvezda najavljuje borbu protiv "nakaradnog" pravila Superlige

Božović je potom priznao:

- Ako sam imao neke dileme oko ugovora, posle Olimpijakosa kada su rekle Delije šta hoće, nisam imao kuda. Nisam mogao da odem i da sam hteo.

>>> Terziću lakše, jer Delije ne insistiraju na Evropi

- Nemojte vi novinari da se brinete, trener ide kada rezultati ne budu dobri, iako je ovo ugovor na dve godine. Zahvaljujem se svima, iako su mnogi govorili da im podilazim, ono sto su navijači uradili protiv Olimpijakosa bio je jedan od najboljih trenutaka u mom zivotu pored rođenja dece. Cilj nam je da napravimo nešto u Evropi, da odbranimo titulu i osvojimo duplu krunu naredne sezone. Nisam odbio mnogo ponuda, ne mogu ni da se žalim na platu u Zvezdi što se tiče finansija - rekao je Grof.

Koliko je bitno odraditi prelazni rok da se napadne Evropa, usledilo je pitanje.

- Prošle godine kada sam došao nije postojao nikakav uslov za Evropu, naišli smo na najjačeg protivnika već u prvom kolu i bilo je nemoguće spremiti ekipu za dve nedelje, a ove se nadamo da ćemo imati više sreće - poručio je Grof.

Usledilo je pitanje kog domaćeg fudbalera bi doveo ovog leta?

- Ne mogu da otkrijem jer bih im pravio reklamu. Već sam ih gledao, nemam ni puno vremena. Treba nam 22 kvalitetna igrača.

(Telegraf.rs/D.U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    11. maj 2016 | 14:01

    "Palite" se na "kosku" sto vam organ baci, sekundarciiii.. av, av, av.. .!. XXAAXXAA .!.

  • Zeks

    11. maj 2016 | 19:37

    To brate Grofe neka ovi grobari crkavaju.

  • Shone

    11. maj 2016 | 13:50

    Grofe legendo hvala ti za sve, vodi nas u ls majstore, Sever te voli!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA