Da li ove reči Bobijeve žene znači da je gotovo sa San Antonijem? (FOTO)

Milica Marjanović se porukom na instagramu oprostila od komšija i prijatelja

  • 18

Poraz San Antonija u polufinalnoj seriji Zapada od Oklahome, vrlo verovatno znači kraj jedne ere i početak velikog remonta Sparsa za sledeću sezonu. 

>>> Odlazak još jedne NBA legende: Da li smo poslednji put videli Dankana na terenu?

Zbog "krštenice", moguće je da u narednoj sezoni, posle više od decenije, nećemo gledati Tima Dankana i Manua Đinobilija, a u timu koji će Greg Popovič selektirati i u narednoj takmičarskoj kampanji, po svemu sudeći nećemo gledati ni Bobana Marjanovića.

Srpski centar "izlazi" iz jednogodišnjeg ugovora i male su šanse da nastavi saradnju sa Teksašanima, jer u prvoj sezoni nije dobijao preveliku ulogu u igri.

Na to upućuje i oproštajna poruka od San Antonija, koju je na instagram "okačila" njegova supruga Milica.

- Hvala San Antonio što si nam zaista bio dom daleko od naše kuće! Učinio si nas da se osećamo dobrodošlim i posebnim što smo deo Spursa. Ne mogu da nabrojim divne ljude koje smo bili srećni da upoznamo, iz našeg komšiluka, Vukove učitelje, svakog člana kluba u "AT&T" centru i, naravno, čitavu Spars familiju - napisala je Bobijeva supruga.

Evropa ili NBA? Nova dilema za Bobija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA