LAUDA POLUDEO ZBOG HAMILTONA: On je budala!

Legenda Formule 1 besan na Britanca zbog incidenta na trci za Veliku nagradu Španije

  • 6

Niki Lauda, čuveni šampion Formule 1 i jedan od direktora Mercedesa, odmah po odustajanju Nika Rozberga i Luisa Hamiltona sa trke u Španiji okrivio je Britanca za incident.

 

Rozberg je pretekao Hamiltona, da bi ovaj na sledećoj krivini izabrao loš momenat da ga napadne, tako da su se sudarili i izleteli sa staze.

 

Lauda, koji je nebrojano puta javno kritikovao Hamiltona, poručio je:

 

- Luis je bio previše agresivan. Krenuo je kao budala. Da obojica na takav način završe trku je potpuno neprihvatljivo - rekao je slavni Lauda.

 

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gogo

    15. maj 2016 | 18:47

    Hamilton je čist ko suza ,gosn Lauda jako ste nekulturni u izražavanju .Zarad vaših cijeva nemački auto ,nemački vozač ITD u stanju ste da prgazite sve norme etike .To što je Keke Rozberg bio trkački as ne znači da i negov naslednik ima takav potencijal .

  • MM

    15. maj 2016 | 15:21

    Da je svabo uradio to sto je Luis, ovaj ne bi ovako napisao.

  • )))))n

    15. maj 2016 | 19:27

    Lauda ćuti. Hamilton je imao mesta da ga obiđe ali je Rozberg krenuo na njegovu stranu i tako ga je gurnuo na travu i bolid mu je skliznuo i udario u Rozbergov. Rosberg nezna drugačije nego samo prljavo ili kada mu timski kolega ima mehaničkih problema. Jeste da ja navijam za Hamiltona ali nije da mrzim Rozberga ali sada ga je već preterao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA