Dijana Đoković: Novak uvek pazi šta jede i koliko spava, verujem da može do 4 Gren slema u godini

Majka najboljeg tenisera sveta ističe da je ponosna na uspehe svog sina, a veruje da može da ostvari i istorijski rezultat u jednoj godini

  • 3

Roditelji Novaka Đokovića bili su proteklog vikenda u Rimu gde su bodrili svog sina na petom Mastersu sezone. Novak ipak nije uspeo da preskoči poslednji stepenik i tako dođe do jubilarne 30 titule na turnirima iz serije 1000.

>>> Od čega zavisi Novakov žreb na Rolan Garosu i zašto je Federer tu važan?

Majka najboljeg tenisera sveta, Dijana Đoković, u izjavi za italijanske medije istakla je da je ponosna na sve što je njen sin postigao prethodnih godina, a veruje i da može da osvoji sva četiti Gren slema u jednoj sezoni.

- On obožava tenis, to je njegov život. U potpunosti je posvećen njemu. Uvek pazi šta jede i koliko spava. Živi život sportiste. Ponosni smo na sve što je postigao prethodnih godina, ostvario je svoje snove da postane broj jedan.

- Sada uživa u tome, a verujem da može do sva četiri Gren slema u jednoj godini - izjavila je Dijana za italijanske medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA