Vaterpolisti Partizana se izvinili Zvezdi!

Igrači crno-belih reagovali dan posle fotografije koja je izazvala veliku polemiku

  • 27

Vaterpolisti Partizana Dimitrije Rističević i Nemanja Vico javno su se izvinili što su se posle finalne utakmice plej-ofa protiv Crvene zvezde i osvajanja 27. šampionske titule fotografisali sa uvredljivim transparentom na račun rivalskog kluba i navijača.

Ujedno, i VK Partizan poručuje da žali zbog poteza dvojice prvotimaca, izvinjava se svima koji su se osetili povređenim i istice da nesportski gest nikako nije planiran, nego nesmotrenba slučajnost.

>>> BURNO NA BANJICI: Vaterpolisti Partizana šampioni Srbije, četiri crvena kartona za Zvezdu!

- Izvinjavamo se svim sportistima i navijačima SD Crvena zvezda, nismo imali nameru nikoga da uvredimo. Nismo ni znali šta piše na transparentu. Tokom proslave titule bili smo u velikoj euforiji. U velikoj gužvi koja je nastala pored bazena, kada su nam mnogi navijači prilazili sa željom da se slikaju trudili smo se da svima izađemo u susret i sa svima smo se fotografisali. Posle naporne i stresne utakmice pala nam je koncentracija, pa kad nam je neko od navijača dao spomenuti transparent, nismo ga ni pogledali - naveo je Rističević u pisanoj izjavi.

Prema njegovim rečima, nije im ni palo na na pamet da je na transparentu ispisana uvredljiva poruka.

- Mislili smo da piše nešto vezano za Partizan. Tek uveče, kad je se fotografija proširila društvenim mrežama videli smo kakvu grešku smo napravili. Slavimo titulu, ali ne želimo nikoga da vređamo. U bazenu smo pobedili ekipu u kojoj igraju mnogi naši drugovi, momci s kojima smo zajedno igrali i trenirali što u klubovima, što u reprezentacijama.

Rističević je naveo da čestita rivalima na jakom otporu i dodao da ne žele da vređaju ni njih, niti bilo kog drugog sportistu.

- U skladu sa tradicijom kluba i vaspitanjem svih igrača i trenera Partizana od mlađih kategorija do prvog tima nama je fer-plej uvek na prvom mestu, bez obzira s kim igramo i bez obzira da li pobeđujemo ili gubimo - istakao je Rističević.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kako da ne

    26. maj 2016 | 16:29

    Kao nisu znali sta pise i te fore...potez ruzan a izvinjenje debilsko

  • batko

    26. maj 2016 | 16:55

    Kao nisu znali sta pise, jedino ako ne umeju da citaju. Vise je no ocigledno da bar jedan od njih dvojice gleda u transparent! Ali, to govori, najpre i vise, o onima koji transparent pisu( i drze), a ne o onima kome je poruka upucena! Logicno bi bilo postaviti pitanje, sali nam takvi trebaju u reprezentaciji, da se o tome izjasne redom:Sportski savez Srbije, Olimpijski komitet, Ministarstvo sporta! Logicno je, al' nece! Nece, zato sto su na sva mesta " zajahali" sve sami grobari(sostar,divac, udovicic)! Kakvi su im igraci, takvi su im i funkcioneri! Neka me demantuju!

  • mina

    26. maj 2016 | 16:57

    Da kao nisi znao a na ovoj fotki se vidi kako ga citate okrenuti prema njemu! uvek sam mislio da u vaterpolu ovo se nece nikad desiti bas zato sto stalno trenirate i druzite se zajedno...ali sam se prevario...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA