Vreme čitanja: oko 1 min.

Vaterpolisti Novog Beograda posle peteraca izgubili od Pro Reka

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakav meč...

  • 0
VK Novi Beograd Foto: VK Novi Beograd

Vaterpolisti Novog Beograda poraženi su večeras od ekipe Pro Reka u derbiju trećeg kola TOP 8 faze Lige šampiona nakon peteraca rezultatom 15:14.

Italijanski tim je igrao mnogo bolje u prvom poluvremenu.

Domaći su imali problema pre svega sa realizacijom, u nekoliko navrata pogađali su okvir gola, što je iskusni tim Pro Reka iskoristio na pravi način i početkom treće deonice stigao je do šest golova prednosti - 8:2.

Međutim, izabranici trenera Živka Gocića pokazali su karakter, nisu pomišljali na predaju i polako su topili prednost gostiju. Odlično je branio golman domaćih Frančesko De Mikelis, zaustavio je dva peterca u poslednjoj četvrtini, a golom Dimitriosa Skumpakisa Novi Beograd je stigao do izjednačenja.

Imali su Novobeograđani i šansu za trijumf, ali je u poslednjem napadu, samo nekoliko sekundi pre kraja, šut Marka Radulovića odbranio je golman gostiju Marko De Lungo.

U penal seriji Pro Reko je kao i u prethodna dva finala Lige šampiona u duelima sa Novim Beogradom imao više sreće. Đorđe Vučinić bio je neprecizan u petoj seriji, a odlučujući penal za Pro Reko realizovao je Frančesko Di Fulvio.

U pobedničkom taboru najefikasniji bio je Đakomo Kanela sa tri gola, dok se kod Novog Beograda Skumpakis tri puta upisao u listu strelaca.

U drugom meču trećeg kola A grupe TOP 8 faze Lige šampiona Marsej je kao gost pobedio Jadran u Splitu sa 14:12.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA