DŽIKIĆ NAVIJAČIMA: Ne smeju da nas isprovociraju, jasne su tendencije pojedinih

- Utakmica iz Železnika mora da se zaboravi jer je iza nas - rekao je trener Partizana

  • 45

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić naglasio je da njegov tim mora da zaboravi poraz u drugom meču protiv FMP-a i mirno uđe u odlučujući duel sa timom iz Železnika.

- U utakmicu moramo da uđemo mirni i svesni svojih kvaliteta i potencijala. Utakmica iz Železnika mora da se zaboravi jer je iza nas. Važna nam je i podrška sa tribina i svest o tome da ne smemo da dozvolimo da nas isprovociraju, jer su tendencije pojedinih i više nego jasne - rekao je Džikić za klupski sajt.

Košarkaš crno-belih Edo Murič rekao je da je ekipa FMP-a pokazala kvalitet i da Partizan mora da odgovori na pravi način u sutrašnjem duelu.

- FMP je pokazao kvalitet i mi na to moramo da odgovorimo igrom koja nas je dovela da pobede u prvom meču. Ne očekuje nas lak zadatak, ali verujem da smo sposobni da pružimo najviše kada je najvažnije - istakao je Murić.

Uprava Partizana pozvala je navijače da navijaju fer i sportski kako bi se izbegla situacija iz prvog meča kada su crno-beli zbog uvreda morali da plate kaznu od 360.000 dinara.

Treća utakmica polufinalne serije Superlige između Partizana i FMP-a, na programu je sutra od 21 sat.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    31. maj 2016 | 16:00

    Tedencija Partizanovih čelnika,trenera i drugih je uvek bila da provociraju rivale,najčešće Zvezdu,pred svaki duel.Na sve moguće ljigave,nesportske načine...i sada vas nije sramota da se žalite na poteze drugih čije čelnike inače vređate i prozivate? Pa vi ste stvarno dno,treba vas ugasiti.Licemeri najveći na svetu.

  • mina

    31. maj 2016 | 13:46

    Ma sta kazes... i ti postade demamog kao i tvoj dulo! kako bre niko da se ugleda na radonju gde se covek bavi samo svojim timom a ostali ga nezanimaju...

  • Objektivan

    31. maj 2016 | 15:13

    Ako Dzikic misli na pojedine navijace iz svog tabora OK.Ako je suprotno onda je covek u krivini teskoj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA