Zvezda zahvalila Partizanu na čestitkama za titulu!

Crno-beli su posle finala plej-ofa uputili čestitke večitom rivalu

  • 11

Košarkaški klub Crvena zvezda zahvalio se svim poslovnim saradnicima tokom ove sezone kao i prijateljima kluba, navijačima ali i košarkaškim klubovima i organizacijama na čestitkama povodom osvajnaja titule.

Naročito je zanimljivo da su crveno-beli zahvalili i Partizanu što znači da je večiti rival nakon finala plej ofa uputio čestitke kako i dolikuje sportskim klubovia

Saopštenje Zvezde prenosimo uz redakcijska skraćenja:

- Nakon još jednog slavlja i uspeha crveno-belih u prostorije kluba na Malom Kalemegdanu stigao je veliki broj čestitki od strane poslovnih partnera i prijatelja kluba, košarkaških organizacija, klubova i pojedinaca, koji su i na taj način odali priznanje KK Crvena zvezda Telekom na učinku u upravo završenoj sezoni 2015-2016.

- KK Crvena zvezda Telekom zahvaljuje se svima: KK Partizan NIS, KK Borac iz Čačka... KSS i KSB, brojnim klubovima iz regiona i pojedincima, navijačima i simpatizerima kluba, ali i poslovnim partnerima koji su klubu i na ovaj način čestitali na osvojenoj titulu - stoji u saopštenju Crvene zvezde.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    14. jun 2016 | 18:46

    И тако ће они честитати, а Звезда примати честитке још дуго, дуго.

  • Miha

    14. jun 2016 | 18:12

    Kkp institucija

  • Dragan

    14. jun 2016 | 18:50

    Eeeee moj pekovicu nasta si spao,da smo mi uzeli titulu mislis da bi ti cestitali ili bi kukali kako su nam sudije pomogle,samo nas jos vise brukas odlazi iz Partizana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA