Đorđević o Bjelici: Bojim se da neće igrati

Selektor apostrofirao važnost oporavka igrača Minesote kako bi bio spreman za eventualne Olimpijske igre

  • 4

Šokantne vesti, želja da NE IGRAJU za reprezentaciju Bobana Marjanovića i Nikole Milutinova, bacile su pomalo u senku situaciju oko Nemanje Bjelice.

Krilni igrač reprezentacije, gotovo sigurno neće igrati kvalifikacije u Beogradu, a Aleksandar Đorđević objašnjava šta se dešavalo poslednjih dana sa igračem Minesote.

>>> Okupila se reprezentacija!

- Čuo sam se s njom pre 3 dana. Osetio je problem u stopalu i odmah nas je obavestio. Sedmog je otišao u Minesotu, na terapiji je i trenira koliko može, on je itekako važan za našu igru. Da li će igrati turnir, iskren da budem, mislim da neće.

- Posle takve povrede, to je jako teško. Želimo da bude 100% spreman za drugu fazu ovih atipičnih priprema i ako izborimo plasman na Olimpijske igre - rekao je Aleksandar Đorđević.

(B.M/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sergej

    15. jun 2016 | 14:53

    Nešto opasno smrdi.Ne nekada.....Uvjek je bila čast igrati za nacinalni tim.Sad svojevoljno odsustvuju Marjanović....Milutinov...Bjelica.Ocigledna neki drugi interes je preovladao.Tužno

  • Nikola

    15. jun 2016 | 15:37

    Bice Bjelica tu za OI oporavice se, za ove kvalifikacije nam realno ni ne treba prejaki smo ta sve ostale anjos se igra i u bg. A marjanovica i milutinova nikad vise ne treba ni zvati!

  • Zoran

    16. jun 2016 | 02:27

    Nista neobicno pa tako je Spaniji i Francuskoj uvek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA