Zvezda već našla zamenu za Radonjića

Isti izvor koji je obelodanio da crnogorski stručnjak napušta kormilo crveno-belih, otkriva ko je njegov naslednik na Malom Kalemegdanu

  • 52
Foto Marko Todorović Foto Marko Todorović

Dejan Radonjić najverovatnije napušta Mali Kalemegdan i Crvenu zvezdu, a karijeru najverovatnije nastavlja u Španiji u ekipi Laboral Kuće.

>>> Totalni šok: Radonjić odlazi iz Zvezde!

Ukoliko ne dođe do nekog veleobrta, crveno-beli već imaju spremnu zamenu za crnogorskog stručnjaka i klupu bi trebalo da preuzme bivši košarkaš crveno-belih i proslavljeni reprezentativac Saša Obradović.

Doskorašnji trener Albe je takođe slobodan u izboru novog kluba, a isti radio - Kardena Ser, koji je preneo informaciju da Radonjić prelazi u Laboral, donosi informaciju da će Zvezdu preuzeti Saša Obradović.

Saša Obradović je trenerku karijeru počeo 2005. godine u Kelnu. Nastavio je u Kijevu, zatim Turovu, pa Donjecku, da bi poslednje četiri sezone sa velikim uspehom predvodio Albu iz Berlina.

Bio je proglašen za trenera Bundeslige u sezoni 2014-15.

Delije su ga srdačno dočekale u prethodnoj sezoni kada je ALBA gostovala u Pioniru u okviru Evrolige, a on im je uzvratio istom merom.

Prisetite se kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anonymous

    23. jun 2016 | 00:51

    Ne bih voleo da Radonjic ode, msm da govorim to u ime svih. On je cudan trener, u pozitivnom smislu. Uspeva da i kad je sve beznadezno izvuce situaciju naravno sa igracima. Ali on je suparnik sa kojim nikad nisi siguran koji je njegov sledeci potez. Ali ako je istina, zelim mu svu srecu u nastavku karijere, da ne zaboravi Zvezdu, a Sasi Obradovicu zelim dobrodoslicu, mnogo srece, napornog rada i uspeha u Nasem Klubu!

  • Putin R.S

    23. jun 2016 | 00:14

    Ako je istina onda nam DOBRODOSAO SALE.

  • Dexter

    23. jun 2016 | 01:03

    NAS ZLATNI SALE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA