≫ 

TUŽNO! Amaterska fotka navijača sa finala otkriva zašto Mesi odlazi (FOTO)

Strastveni fotograf je gledao utakmicu sa gornjeg prstena "Metlajf" stadiona, i uzeo svoj aparat

  • 10

Četvrto veliko finale i Argentina ponovo nije uspela. "Gaučosi" su poraženi u finalu Kopa Amerike posle penal serije, a razočaranje je toliko da je čak Lionel Mesi odlučio da napusti nacionalni tim.

Dok se svet nada da će se fudbalski mađioničar predomisliti uveliko se nagađa šta je mogao da bude razlog da Argentinci opet posustanu u finalnoj borbi za titulu.

>>> Baš pogrešan momenat da Mesi ovo postavi na Fejsbuk

Izgleda da bi fotografija navijača koji je bio na utakmici u Nju Džersiju mogla da da odgovor.

Klaudio Rodrigez je radnik firme za održavanje čistoće, i strastveni fotograf. Utakmicu je gledao sa gornjeg prstena "Metlajf" stadiona, i počeo da fotografiše.

- Gledao sam utakmicu, i onda sam se fokurisao na Mesija i pravio fotografije - rekao je Rodrigez i izneo zapažanje:

- Na svakoj mojoj fotki Mesi je bio sam. Mesi protiv šestorice. Mesi protiv četvorice. Mesi protiv devetorice! Ovo je neverovatno. Gde su ostali igrači Argentine - upitao se on.

>>> Brazilci traže Mesiju da ostane tako što ga prozivaju!

Rodrigez je na Tviter postavio fotografiju koja najbolje opisuje to što je primetio, i masovno je počela da se deli.

U pitanju je situacija iz drugog poluvremena: Mesi je sa loptom, a oko njega je devetorica Čileanaca. Izuzmimo golmana i Marsela Dijaza koji je dobio crveni karton u prvom poluvremenu... znači da je SVAKI igrač Čilea u polju krenuo u opsadu Argentinca!

I Rodrigez je postavio dobro pitanje: gde su Maskerano, Di Marija, Iguain i ostali da pripomognu Mesiju?

Nakon poraza je Serhio Aguero otkrio da nije jedino Mesi pri stavu da ne igra više za nacionalni tim.

Ovo bi upravo mogao da bude glavni razlog zašto je on uspešniji u Barseloni nego u reprezentaciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    30. jun 2016 | 00:39

    Taj isti Mesi juri samo svoju slavu i gleda samo sebe, zato su i izgubili. 0 timski igrac. Moze on da glumi timskog igraca 89 minuta, ali onaj jedan minut (sveukupno za celu utakmicu) kada se stvore velike sanse za kontru ili sl on upropasti jer covek sve hoce sam, uzme loptu i hoce sam da izdribla sve, zeli da pokaze da je bolji od Maradone..to mu i uspe protiv levata, a protiv ozbiljnih koji ga ne respektuju toliko? Malo sutra!! A kad nema loptu svi ostali su, jelte, obligatorni da traze samo njega za pas, drugi saigraci koji su mozda u boljoj poziciji u datom trenutku ne postoje, brdo potencijalnih sansi zbig tova propada, kao da samo on zna da primi loptu i da gol.. Ako je tako onda je Argentina nula od ekipe... Ali nije tako, svi igraci su im dobri, samo kad treba ne postoji niko osim njega! I bilo koja ozbiljna ekipa onda moze da ih zaustavi, samo stave pola ekipe da cuva tog jednog igraca i cao zdravo. Mesi je na terenu samo 1 od 11. I vazan je podjednako kao i svako drugi. Svaki igrac tamo ima dosta veliki kvalitet, i moze sa loptom svasta. E tek kad se takva atmosfera stvori u ekipi e onda vise nece protivnici samp Mesija moci da cuvaji, vec ce morsti svakog, a onda ce na njemu ostati jedan ili dva cuvara, pa ce i on imati prostora i sve, a tek onda ce i taj Mesi da zablista, i Argentina da zalici na nesto.

  • NemanjaVac8

    30. jun 2016 | 00:44

    Pa pošto on sam vredi kao par kvalitetnih timova onda ne vidim šta je tu sporno.

  • Informer

    30. jun 2016 | 05:33

    Dva losa ubise Milosa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA