Da li je Zvezda spremna za LŠ? Katastrofalne greške odbrane ozbiljno zabrinule Grofa i navijače (VIDEO)

Panduri su spustili na zemlju mnoge navijače crveno-belih koji su ''poleteli'' pred kvalifikacije

  • 25

Crvena zvezda je na pripremama doživela prvi poraz u duelu sa najozbiljnijim protivnikom. Rumunski klub Panduri postigao je čak četiri gola i tako upozorio Miodraga Božovića i njegov stručni štab pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona.

A one počinju za Zvezdu već 12. jula, kada će igrati na Malti protiv Valete prvi duel u dvomeču.

Duel protiv Rumuna jasno je pokazao ono što je bilo poznato i na kraju sezone, i pred početak prelaznog roka. Zvezdina odbrana je kritična i nije na nivou Lige šampiona. Ipak, nije se mnogo uradilo po tom pitanju tokom prelaznog roka, kako bi se ona pojačala, čak je i Ibanjez prodat (ali će ostati u Zvezdi do kraja kvalifikacija).

Doveden je Fibel, ali je bilo jasno da je Zvezdi potrebno da dovede bar još jednog štopera. Spas se sada traži u Milanu Mitroviću, koji će uskoro i zvanično potpisati ugovor.

Ipak, mnogo škripi po bokovima. Protiv Pandura je na desnom beku igrao Cvetković, koji se nije proslavio. Na levom beku je u jednom trenutku zaigrao Ristić umesto Ibanjeza, a upravo je on napravio veliku grešku u samom finišu za četvrti gol Rumuna.

Uostalom, pogledajte i sami video i uverite se koliko je odbrana Zvezde bila ''bušna'' na ovoj utakmici. Čak je i Kahriman sprečio ''petardu''. Evropa ovakve greške ne prašta, pa bi ovaj rumunski šamar bi trebalo da probudi sve u Zvezdi pred početak kvalifikacija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • топлистанадреалиста

    6. jul 2016 | 08:54

    Ma gonite tog Lukovica!! Rupetina i teska kiksara a vi mu jos traku uvalili!!!

  • ...

    6. jul 2016 | 08:39

    Auu kakve greske u odbrani..Samo se Fibel kida...

  • Ivan Pejić

    6. jul 2016 | 07:54

    Naravno da nije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA